Ugnsvakt

Matte har gjort "blodpuddingspluttar" ikväll. Jag har legat och vaktat ugnen en stor del av tiden.

image50

Nu är pluttarna klara och står i tre plastaskar på bordet. Jag har fått smaka en hel del men jag vill ha fler!

image51


Matte har också slagit in paket. Jag missade det för jag var med hennes mamma. Nesligt. Fast kanske lika bra att inte veta för då blir det ju inte lika spännande. Men nu ligger alla paketen, inklusive dem jag har fått av Zappy och Singo och väntar på mig. Så här ser presentbordet ut:

image52

Innan idag var jag och matte och kollade på ett ställe på Häckebergaområdet där vi ska få lov att lägga spår. Inte något enormt område men ändå snällt att vi får lov att vara där. Terrängen såg helt ok ut för spårläggning tyckte matte. Det som är bra är att vi får vara där även på sommaren för de vill inte ha så mycket djur in när och tanken med våra spår är att djuren blir lite skrämda för att det luktar blod. Men det blir nog inte på några veckor i alla fall för det är en hel del på gång redan framöver. 

Jag väntar och väntar. Undras om jag får öppna paket redan imorgon bitti eller om vi tar det på kvällen. Jag föddes ju faktiskt på kvällen. Vid halvtio tiden tror jag matte har sagt. Sist ut var jag i alla fall. Och minst. Men inte nu längre!

Har hört ryktas om att jag ska få träffa Elliot imorgon på Revinge. Vilket pusskalas det ska bli då, vi borde ju båda vara alldeles jätterena i halsen efter alla piller vi har fått.

/Lakritsen....som snart snart snart fyller ett år.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Fy tusan med grejor alltså!!!Det blir kanske fler överraskningar vem vet?
Jag vet vad du ska få av Singo men jag säjer inget.
Pilutta dej.....

2007-05-24 @ 22:48:01
Postat av: Elliot

Var det bra program i den där Tv:n som du tittar på?Det måste ha varit låååångfilm eftersom du ser så trött o uttråkad ut...

2007-05-24 @ 22:50:01
Postat av: Lakrits

Det är ingen tv utan en magisk värmemaskin som det trillar blodpuddingspluttar ur. Men det tar sin lilla tid. Några timmar. Lätt hänt att se lite uttråkad ut under tiden.

2007-05-24 @ 22:56:31
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Oj, det blir nästan som rena "julafton" för dig imorgon, eller så kanske man inte kan säga när det är en födelsedag som stundar?! Ja, ja...
Jag förstår att du låg och vaktade ugnen, det är bästa sättet så att blodpuddingspluttarna inte går ut av sig själv om dom står inne för länge.

2007-05-24 @ 23:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0