Buskul

Det var träning i Lomma ikväll men det var inte det som var buskul. Där var väl okej fast jag fick vänta en stund i bilen medan matte och Ann snackade med klubbordföranden. Sedan tränade vi en stund och det gick bra och det var tur vi slutade när vi gjorde för jag var på vippen att fräsa iväg på busrunda, det var verkligen bena fulla av spring.

Nä, träning är kul men inte buskul. Det var buset med Elliot i hans trädgård som jag syftade på. Vi körde nämligen efter Ann och Elliot hem till dem för matte skulle kolla på lite böcker som Ann hade gallrat ut. Och i samband med det fick jag och Elliot leka i hans trädgård. Det var skitkul, vi sprang och sprang och brottades och sprang ännu mer. Elliot körde en påspringningsteknik från sidan vilket medförde att jag slog många kullerbyttor på gräset. Fast till sist kom jag på att jag skulle lägga mig ner när han gick till anfall för då ramlade jag inte. Elliot försökte också låta farlig men jag blev inte minsta rädd. Fast jag var tvungen att ge igen lite på slutet, då var det jag som morrade och försökte låta stursk. Sedan fick jag kolla in Elliots nya canvasbur fast jag var mer intresserad av hans panda och hans "fågelbosäng".

Matte klagade på att jag var helt nerblötad sedan och att jag luktade sunkigt. Själv tyckte jag bara det var mysigt att vara lite raggig. Och jag slapp badet för matte var tvungen att tvätta sig själv och dessutom har hon en del att fixa med tills imorgon.

Helskön kväll alltså och jag tror både jag och Elliot sover gott.

Kommentarer
Postat av: Elliot

hej du,jo jag sov jääääättebra i går kväll och natt.Där gjorde vi allt av med lite överskottsenergi lr hur?
Jag förstår att du gillar min panda och min fågelbosäng mmmmmm....du förstår att en kombination av båda....DE E det ultimata goset.....=D

2007-11-21 @ 14:11:39
Postat av: Mattes medicinsyster

Verkar som ni hade roligt igår kväll! Jag har en fråga till dig Lakrits. Vad kan en vildhund önska sig i julklapp månntro? Och har du något förslag på vad matte kan önska sig. I så fall kan du väl skvallra till mig. Se om du kan sno till dig datorn och skicka ett mail eller något med lite tips. Vet inte hur haj du är på telefon. Det funkar ju annars också. (Fast tangenterna kanke är lite små för tassteknik, jag vet inte...)

2007-11-21 @ 22:38:32
Postat av: Wallander

Vad bra att ni slutade träna i tid, det sägs ju att man skall göra det innan det "där" eventuellt sker.

Det är roligt att läsa hur ni busar av er i Elliots trädgård. Jag har aldrig hört Elliot låta farligt, kan du inte spela in det nästa gång ni är hemma hos honom?

2007-11-22 @ 22:34:54
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0