Lugna kvällar

Matte bara sitter vid datorn hela tiden. Okej, vi var ju såklart ute på en runda när hon kom hem men sedan händer ingenting. Nu kan det ju vara mysigt för all del att ligga och vila sig men jag förutspår att det kommer att se ut så här på kvällarna ett tag framöver. Men visst, vi har träningen i Lomma, den är fridlyst och så träning på helger och såklart om matte hinner hem innan mörkret. Och på fredag kväll ska vi visst hälsa på en kompis till matte. Och på torsdag ska vi en sväng till veterinär för att jag ska få en spruta till. Så egentligen ska jag väl inte klaga på att det är trist, jag tycker bara det ska bli skönt när matte är färdig med allt sitt knattrande på datorn och hängande över böcker och annat. Tycker det verkar vara skittrist att gå i tvåbeningsskola.

Det värsta är att hon håller igång långt över läddags också. Jag blir ju helt slut, måste vila mer på dagarna. Det kan jag ju i och för sig göra utan problem men jag tycker det är stökigt när matte är igång nattetid. Bättre när hon jobbar, då lägger hon sig i tid. Å andra sidan kan hon inte smita tidigare som hon kan från skolan ibland. Jaja...allt har sina för och nackdelar.

Imorse avbröt jag förresten en rådjursjakt och kom tillbaka till matte. Då fick jag springa och hämta repbollen och matte var jätteglad så det var tydligen ett bra val av mig. Ikväll var det inga niner eller vitrumpor ute. Jag fick prova mitt nya långkoppel och det kändes betydligt friare än det jag har haft innan.

Jag kan förresten rekommendera en delikatess som matte har börjat köpa hem som är dögott och det är torkade kyckligfilébitar. Mums mums. Det bästa är att de står nära datorn och när jag kommer och kör in nosen under mattes arm och avbryter henne så får jag ofta en liten bit.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Stå ut Lakrits, det är snart över med allt "måstepluggande" för din Matte.

Vad duktigt av dig att skita i rådjuret och bege dog tillbaka till din matte. Du ser än en gång så belönas lydighet.

Torkade kycklingfilébitar låter ju inte helt fel... du får då så mycket gott du.

2007-11-19 @ 23:24:04
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Mattes medicinsyster

Ja, matte är snart klar med sin tvåbeningsskola. Det är skönt för henne. Är lite avundsjuk på henne för det. Hon är såklart väl värd det men jag önskar ju att jag också skulle vara klar. Längtar också efter att vara ledig. Det är jobbigt att gå i tvåbeningsskola, speciellt om man samtidigt måste jobba och få ihop pengar till mat och annat nödvändigt. Jag hoppas jag kan komma ner och fira matte när hon tar examen från sin skola. Undersöker hur det förhåller sig med diverse förpliktelser för mig här i Stockholm i samband med examenshelgen. Får hålla tummarna att jag får ihop det utan för mycket efterräkningar. I så fall kommer jag och firar matte. Men vi ses ju innan dess. Både här i Stockholm och i Skåne.

2007-11-20 @ 20:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0