Överraskning

Jag tyckte det var konstigt att matte var så sen idag. Men det fick sin förklaring när hon kom hem för hon hade varit på hundparadiset Teba och handlat. Det kon som en överraskning för mig. Många kassar var där också. Jag har snokat lite och är ju såklart jättenyfiken. Massor med gottis, lite koppel och annat var min första överblick. Mest gottis. Inte alls dumt och helt okej att vara försenad när man har så bra skäl.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Teba ja, min MOR har nog glömt var det ligger, hon har inte varit där på jättelänge. Men jag hörde att hon varit fräck och skickat med din matte en liten inköpslista, dock bara på tråkiga saker ur min synvinkel, koppel & bajspåsar, hur kul är det för mig på en skala 1-10?

Gottis igår & fåglar idag på hemvägen från förhoppningsvis en lyckad utställning, det kan nästan inte bli bättre helg, eller?

2007-11-10 @ 08:59:49
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Alltså....det är kanske någon slags hemlis på gång som också innefattar dig men jag vet inte så mycket (men jag kan räkna och knyta ihop ledtrådar). I vilket fall har jag snokat vilt i påsarna och sett en del tråkiga saker som koppel men också som sagt en massa mumsigheter.

2007-11-10 @ 18:41:37
Postat av: Wallander

Hemlisar gillar jag... idag har MOR slagit in både presenter & julisar. Jag kikade över bordskanten, men mitt namn syntes inte till på något av alla pakeketerna, däremot kunde jag se både LILLMATTE, ÄLDREMATTE,Lakrits, Elliot, Guinness, Tarzan samt Marie, Ann & Lena. Kanske vågar hon inte visa dom med mitt namn på, hon är nog rädd för att jag redan nu skall lista ut vad det kan vara, jag är ju rätt bra på det! Men tro inte att jag känner mig orolig, jag vet att jag oxå kommer att få paket från MOR & FAR.

2007-11-11 @ 00:01:06
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0