Men livet går vidare...

...trots att Yster har åkt hem. Idag har jag och matte tränat lite apportering och så har vi varit ute i skogen en del. Lite päls och öronvård åkte jag också på och det gillar jag inte alls men vad har man att sätta emot? Matstrejka gör jag ju redan, fast inte helt för jag äter när jag är hungrig och det var jag faktiskt ikväll och då åt jag 3/4 portion, vilket matte verkade mycket nöjd över. Godisstrejk är jag inte ett dugg intresserad av.

Imorgon jobbar matte, då är jag med dagis och vi får väl se vad som händer. Kanske man kan övertyga dagismatte om att vi ska steka pannkakor på eftermiddagen.

Råkade gräva en håla i trädgården ikväll men matte har inte sett den än fast hon såg att jag var brun om nosen men hon orkade inte gå ut och leta håla i mörkret. Som det kan bli. Det liksom bara hände och sedan var det för sent.

Sov gott!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Det är bra att du äter när du är hungrig, kanske skall din matte låta det vara så, du kanske blir tjurigare om hon försöker truga dig. Men du får kanske passa dig lite så att det inte dras in på godiset för att du skall äta ordentligt med riktig mat istället.

Ja saker som är (g)jorda går ju inte att få o(g)jorda.... även om man gärna skulle vilja att det gick.

Hoppas att dagismatte gick att övertala så att det blev några smarriga pannkakor åt dig & knappen.

2007-10-22 @ 12:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0