Träning med kaninskinn

Imorse bar det av till Lomma. Där mötte vi upp Ann & Elliot, Helene & Wallander samt Margareta & Spot, Bell och Jizza (som är mamma till Elliot och Wallander). Det var fullt med folk ute i Lommaskogen men vi hittade en plats till oss där vi kunde vara. Tränare Margareta slängde ut "fuskkaniner" i skogen som vi fyrbeningar sedan skulle hämta in Först fick vi hämta direkt efter att hon hade kastat, sedan lade hon ut en massa kaniner och så fick vi hämta in dem efterhand. Det var kul och jag fick verkligen jobba för jag har aldrig hämtat så mitt inne i skogen förr. Matte och jag har tränat mer på öppna fält. Men det var jätteskoj tycker jag.

Här är lite bilder...

image189
Väntans tider för Elliot , Spot och Bell (och även Ann)

image190
Walle på vänten...

image191
Elliotten i närbild...

Efter apporterandet så gick vi till apellplanen och tränade lydnad. Margareta agerade instruktör. Vi skötte oss bra förutom att jag och Elliot tog en runda tillsammans. Men det blev ju för svårt. Jag, Elliot och Wallander skulle sitta kvar på rad medan våra mattar gick ut. Sedan skulle vi kallas in en och en. Elliot var först ut men jag började springa jag med för jag tänkte att jag skulle till matte (missförstod det lite alltså) och då fick jag syn på att Elliot var lös och han fick syn på mig och sedan....svisch...så tog vi en liten runda. Den varade tyvärr inte längre men sedan fortsatte det en liten stund till under ordnade former. Dock fick vi avsluta ganska snart för vi var alla trötta (fyrbeningarna i alla fall). Men jag tycker det var en rolig träning. Jag trodde vi skulle bli fler men de kanske kommer nästa gång. Nu menar jag inte att det inte duger med Elliot och Walle, jag är störtnöjd så ni får inte ta det på fel sätt. Jag blev förresten lite uppvaktad även av Spot och Bell. Det har jag absolut inget emot.

Jag kan tänka mig att det blir lite mer apporteringsträning framöver, särskilt när lydnadskursen är slut. Det har jag ingenting emot. Sedan hoppas jag att vi fortsätter träna i Lomma ändå även om det inte är kurs men jag gör gärna både det och apportering för det är alltid kul att hitta på saker.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag tyckte oxå det var rätt så roligt idag och jag hoppas det blir fler tillfälle för jag har lång väg att vandra (tror jag) tills den där poletten trillar ner helt.
Aha, så det var ett rent missförstånd när du oxå stack iväg när Elliot blev inkallad, jag satt faktiskt och undrade över det när jag satt kvar i min ensamhet.
Vilka fina höstbilder, men kan det bli annat med sådana snyggingar?
Jasså du gillade den nya uppvaktningen, ja ja...

2007-10-07 @ 00:19:10
Postat av: Lakrits

Alltså...det var så här att när jag var valp så morrade Bell och Spot lite åt mig när jag ville hälsa. Därför blev jag glad när de var så trevliga mot mig. Men självklart diggar jag dig och Elliot mest!
Vad duktig du var som satt kvar när jag och Elliot tog oss en liten runda.

2007-10-07 @ 00:23:29
Postat av: Wallander

Ja ha, ja då har jag full förståelse...

2007-10-07 @ 21:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0