Gott och blandat

Det var en trevlig dag igår på sätt och vis för vi åkte ju till Teba med Elliot och Ann. Runt lunch kom vi inrullandes på deras gata i Staffanstorp, sedan fick jag hoppa in i Elliots bur och matte bredvid Ann i framsätet. Elliot var väldigt välkomnande, vi pussades massor och han var faktiskt riktigt busig. Hans matte morrade åt honom men han verkade inte så bekymrad över det.

Såklart fick jag och Elliot vänta i bilen när matte och Ann shoppade på Teba. En himelens tid tog det som vanligt. Men sedan fick vi komma ut lite där. Fast då hade Elliot fått något konstigt med sitt ena bakben. Antagligen hade han legat ofördelaktigt i bilburen eftesom det blev lite trångt när vi var två och så hade han fått kramp i lilla benet. Nåväl, det släppte efterhand som vi gick. Sedan åkte vi till Elliots trädgård där vi släppte loss rejält och sprang och jagade varandra. Brottades gjorde vi också och lekte "vem kan gapa störst" leken. Men sedan hände något olyckligt. När vi lekte fick jag plötsligt ont i ena bakbenet och jag skrek till när Elliot råkade landa på mig. Stackars Elliot åkte in i huset på studs och jag kände mig allmänt slokörad. Det var ju inte Elliots fel, han kunde inte hälpa att jag fick ont. Matte och Ann undersökte och tittade och jag skulle springa fram och tillbaka men jag ville inte springa.

Nåväl....så fick den trevliga lekstunden ett abrupt slut och matte och jag packade in oss i bilen. Men vi åkte inte hem på en gång för matte kom på att vi skulle till Willys och köpa baconbitar och lite annat. Så  blev det också men sedan var det march hem för matte började få en gräslig huvudvärk. När vi kom hem sjönk hon ner i soffan och var allmänt förstörd. Pillerna hon tog hjälpte lite men vi var båda ganska slagna för resten av kvällen.

Vi sov länge och väl och när vi vaknade kändes allt bättre. Mattes huvud gjort inte alls lika ont och mitt ben är bättre. Fast jag springer inte gärna så fort än, jag tar det lite lugnt. Men trava runt och snusa går jättebra. Springa går också men matte säger att bakbenet inte riktigt hänger med. Nåväl,det går säkert över.

I helgen händer det nog inte så mycket. Matte ska fixa klart med sina papper, jag ska ta det lugnt tror jag. Kanske vi leker lite med mina spel, det vore kul tycker jag.

Angående Teba så blev det shoppat en del. Mest ätbara saker men även lite annat. Här är listan:
Koppel till träningen - kortare än mitt vanliga
Ytterligare ett koppel till träningen - superkort
Vattenflaska till utflykter - en sådan som Elliot brukar ha med sig där vattnet rinner ur flaskan ut i en liten behållare
En present till Elliot och en till Wallander.
En liten godisbag
En klofil (brrr)
Några leksaker till träningen (tror de är tänka att vara till det i alla fall) - repboll och minitrasor
Lite fler småkoner till träningen - snart är ju kursen slut och då får vi ju fortsätta själv igen
Grisöron
Lösgodis
En del annat gott godis och tugg
Reflex och blinkhalsband fast det köptes inte på Teba för det hade Ann tydligen skaffat efter beställning från matte. Men det hamnade i samma kasse.

Ja...det var väl ungefär allt. Inga leksaker direkt till mig men matte tyckte jag hade så det räckte och det stämmer ju.
Wallander, det finns massor med baconships till dig som matte köpte på Willys. Din MOR får säga ifrån om hur många ni ska ha.

Nä, nu ska jag nog gå och se om jag kan äta för jag hör att det skramlas med skålen. Jag ville inte ha maten imorse, mådde lite illa och försökte kräkas men det kom inget. Fick lite välling som jag gärna åt och sedan mådde jag bättre. Tror jag var för hungrig helt enkelt. Så nu är det bäst att hålla sig framme och äta medan det vankas mat.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Tack för sällskapet igår!Jag gillar den gule med prickar=D (lite kryptiskt men men...).Kan säja att det tog väldigt lång tid innan den torkade...hmmm undrar vem som sölat ner den....
Våra inköp såg ganska lika ut såg jag efter inspektionsrunda,med undantag filen o lite annat.
Vilka konstiga bakben vi hade igår!Först jag som linkade å sen du...Mitt har gått över helt och jag hoppas det gör det på dej oxå.

2007-09-29 @ 15:35:36
Postat av: Wallander

Va, var Elliot lite busig, jag tror bara att han var överlycklig över att få ha dig hos sig där bak i buren.
Vilken otur, först med Elliots lilla bakben och sedan du med ditt. Ibland undrar jag varför olyckor skall hända när man har som roligast. Skönt att läsa ovan att det redan är bättre med er båda.
Vilken shoppinglista, jag har svårt för att tänka mig att en kasse räckte till allt det, eller? Men innenhållet verkar spännande,framför allt en sak... eller två med baconbitarna (men dom låg nog inte i samma påse). Om jag får bestämma så tycker jag att MOR skall köpa så många som hon får, för jag bara älskar dom!
Sedan vill jag gärna att ni visar MOR era nya träningskoppel, gör dom att det går bättre att träna så får nog vi oxå åka till TEBA på shoppingrunda snart.

2007-09-29 @ 23:12:35
Postat av: Lakrits

Två kassar + en "säck" med leversnittar. Kassarna var proppfulla.
Det där med koppel får ni tvåbeningar reda ur för jag begriper mig inte på finesserna med dem.
10 påsar baconships finns det till försäljning för tillfället. Borde räcka ett tag, det gör det till och med för mig.
Benet är bättre men inte bra. Jämmerspikar. Jag försöker dölja det men matte ser visst allt. Jag har inte ont av det mer än när jag springer. Men jag springer ju mest hela tiden. Ja...du förstår nog problematiken...

2007-09-29 @ 23:37:12
Postat av: Lakrits

Två kassar + en "säck" med leversnittar. Kassarna var proppfulla.
Det där med koppel får ni tvåbeningar reda ur för jag begriper mig inte på finesserna med dem.
10 påsar baconchips finns det till försäljning för tillfället. Borde räcka ett tag, det gör det till och med för mig.
Benet är bättre men inte bra. Jämmerspikar. Jag försöker dölja det men matte ser visst allt. Jag har inte ont av det mer än när jag springer. Men jag springer ju mest hela tiden. Ja...du förstår nog problematiken...

2007-09-29 @ 23:39:28
Postat av: Wallander

Ett, två, tre... 10 påsar går till Wallander i Malmö, betalar gör hans MOR.

2007-09-30 @ 00:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0