Matte förbereder...

Matte håller på att plocka fram grejor som ska med imorgon till Sofiero. Vi ska dit på uställning. Jag trodde först det var ett skämt, trodde att matte hade gett upp det där med att fjanta runt i ringen. Men tydligen inte, man upphör aldrig att förvånas. Nåväl, hon verkar inte ta så hårt på det och det gör sannerligen inte jag heller. Jag hoppas mest på att hon hittar något kul att köpa till mig bland alla som säljer saker där.

Elliot ska också dit. Det går säkert bättre för honom än för mig men det gör inget, jag gläds med honom och hans matte om det går bra. Och så tänker jag på vad matte har sagt att hon i alla fall tycker att jag är den finaste flatte-tjejen i hela universum och att det inte spelar någon roll hur det går. Jag är ju modell robust, ingen spenslig typ direkt. Så det beror ju på hur de tycker att tjejer ska se ut. Inte lätt och man är ju som man är och grabbarna verkar ju gilla mig så jag är inte alls missnöjd med mitt utseende på något vis.

Vi ska in i ringen ganska sent enligt matte, så det blir väl en del väntan. Tydligen är det jättemånga hundar anmälda. Hoppas jag får en skymt av Elliot i alla fall. Och kanske ska en av mina systrar dit, jag hörde rykten om det i alla fall. Hoppas det för jag vill gärna säga hej till henne.

Om matte inte slarvar bort lappen med domarens utlåtande så ska jag försöka få in det här på bloggen. Håll tassarna för mig att det är en trevlig domare!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad glad för att du har en matte som inte ger upp så lätt!
Jag kommer att tänka/hålla tassarna för både dig & Elliot ända tills jag hör ifrån någon av er.
LYCKA TILL!

2007-09-07 @ 22:31:05
Postat av: Elliot

Jag förväntar mej inte heller något "stordåd"men en trevlig kritik tycker jag hade varit på sin plats hihi!
E ganska snygg idag om jag får säja det själv,nybadad o fönad.Matte har snusat o pussat på mej hundra gånger å bara det är ju mödan värt.
Tack för att du tänker på oss Walle.

2007-09-07 @ 22:39:16
Postat av: Wallander

Elliot, den fina kritiken fick du verkligen. Jag hoppas att det hjälpte lite att jag höll tassarna.

2007-09-08 @ 17:34:29
Postat av: Elliot

Jaaaa det hjälpte att du höll tassarna för oss.Både för mej o Lakrits.För vi fick fin kritik båda två.
Åstorp nästa.....

2007-09-08 @ 20:05:19
Postat av: Lakrits

Ja, kanske Åstorp. Fast det är inomhus, det gillar jag inte. Å andra sidan går det ju inte utomhus när det är kallt och regnigt.

2007-09-08 @ 22:46:24
Postat av: Elliot

Å nä inte riktigt inomhus utan ute inomhus eller nästan utomhus eller nån stans mitt emellan....konstigt de ble men det är ju lixom stallbyggnader o de brukar vara kallt som f-n där säjer matte....

2007-09-09 @ 16:10:05
Postat av: Lakrits

Jaha...det låter ju ändå okej. Då kanske jag får användning av mitt täcke om det är kallt. Vi ska nog anmäla oss i alla fall. Hoppas bara jag inte tappar mer päls, jag tycker jag har ganska lite av den varan just nu. Men det är klart, det är ju bra att inte ha för mycket på sommaren.

2007-09-09 @ 21:51:05
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Elliot

Päls!?? Vad?? Jag trodde det var x-tra utrustning=)
Men de e klart lite till hoppas man ju på....

2007-09-10 @ 13:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0