Musik & åter musik i HQ

Som jag berättade om innan har jag repat trummor. Yster har ett speciellt digitaliserat trumset som inte dönar så mycket. Det är bra för då kan man spela hela tiden utan att störa grannarna, säger hon. Jag var först lite rädd för trumsetet men sen blev jag säkrare på handen. Är du lite avis nu Walle? Elliot, har du inte lite riviga rif så ska vi nog få fräs på Walle & The Flatters.

image180

image181

Här är en bild på Ysters gig igår, där på det stället där hon tappade sin propp. så här skulle vi också se ut grabbar, eller vad säger ni? Vi kör väl svart och rött istället för vitt och rött?

image183


Kommentarer
Postat av: Elliot

Riviga rif....hm...ska fråga husse men jag tror inte att jag får låna hans gitarrer med konstiga namn.Statocaster....Gibson les Paul....Vilket skit!Finns den ingen Elliot les Paul???

2007-09-16 @ 15:40:20
Postat av: Elliot

pax för att INTE ha fläta!

2007-09-16 @ 15:41:55
Postat av: Lakrits

Nä...ingen fläta, det skulle vara förödande för din stiliga framtoning. Möjligtvis en scarfs i rött tyg kanske. Jag tänkte inte att vi skulle se ut just som de gör på bilden. Vi kommer nog att se mycket stiligare ut. Jag menar...vi är ju snygga allihopa...Men han verkar ha bra gitarrer din husse. Kanske du kan tigga till dig att låna en liten stund om vi är försiktiga med dem.
Jag har sjungit mycket på sistone i alla fall, ligger i träning.

2007-09-16 @ 16:41:30
Postat av: Wallander

Lite avis, nej mycket... och det måste tilläggas att jag verkligen längtar tills vi skall dra igång "Walle and The Flatters". Min FAR har en akustisk gitarr, vi får gärna låna den säger han, men vi behöver väl lite rivigare grejer? Guinness husse kanske oxå kan stå till tjänst, han har dessutom en liten studio hemma. Bra att du oxå sångtränar.

2007-09-16 @ 20:44:36
Postat av: Elliot

Tänker du ha GULDSKAL" Lakrits? För de vill jag icke ha i varje fall o nog inte Wallander heller....

2007-09-16 @ 22:44:22
Postat av: Lakrits

Någonting att hänga "över axlarna" I guld kan jag tänka mig. Som en liten mantel. Men det ska ju inte ni ha såklart, bara jag som är tjej. För det finns väl inga andra tjejer som har ansökt om att vara med i bandet än så länge vad jag vet. Då måste ni killar sjunga kör! Och helst några låtar också, annars blir jag ju helt utsliten i rösten.

2007-09-17 @ 09:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0