Överraskning

Morgonen började lite kotiskt för matte försov sig. Inte så att hon kom försent till det hon skulle men allt gick hiskeligt fort och någon ordentlig promenad som jag brukar få blev det inte.

Jag visste att vi skulle till Malmö för matte hade en tid att passa där. Men jag visste inte att vi skulle åka runt först i stan och leta efter någon slags bomber med konfetti i som Yster behövde till en show. Jag blev överhuvudtaget lite undrande över hur Yster skulle få dem av oss men jag fick svaret så småningom.

När bomberna var upphittade så åkte vi till mattes möte. Jag fick vara med så det var helt ok. Fick struts att snaska på och annat gott. Sedan skulle matte ett ärende och jag fick vänta i bilen. Trist.

När Malmö var avklarat bar det av norrut, det kände jag med min inbyggda kompass. Länge och väl tyckte jag vi åkte. Men till sist stannade bilen och bakluckan öppnades. Då hörde jag en välbekant röst. Yster?! Jag blev jätteförvånad. Hade ingen aning om att vi skulle ses. Jag trodde hon var i Stockholm och så långt hade vi inte åkt! Men hon var hos en musikerkompis och repade utanför Hässleholm. Och så hade matte hastigt och lustigt bestämt sig för att vi skulle åka och hälsa på henne där för hon var själv under dagen när kompisen var på jobbet.

Jag blev jätteglad i alla fall. Skällde, sjöng och skuttade runt. Sedan gick vi in och matte och Yster fikade och jag fick lite mer gottis samt smakade på kattmat som stod framme. Så småningom bar det också av ut i skogen på en lång runda. Jag njöt av att ha två av mina favoriter hos mig. Men allt roligt har ett slut och vid fem var det dags för matte och mig att tänka på hemfärden. Vi åkte men när vi hade kört en stund började det ringa i bilen på en telefon som definitivt inte var mattes. Det visade sig vara Ysters som hade glidit ur hennes ficka. Bara att köra tillbaka igen och lämna den. Sedan avfärdade vi igen och den här gången kom vi ända hem. Tur, för jag var hungrig trots godis under dagen.

Imorgon ska vi nog till Teba. Förutom jag och matte blir det Elliot och Ann. Kanske får jag och Elliot busa i hans trädgård sedan. Det vore toppen.

Jag är trött efter idag för det var så stor överraskning att få träffa Yster så nu måste jag nog ta igen mig för att orka med morgondagen.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad kul att du blev riktigt överraskad idag. Otur att ni fick vända och köra tillbaka, tur att ni inte hann ända hem.
Töm nu inte hela TEBA imorgon. Jag hörde att min MOR gjort en pyttebeställning via Ann, ett nytt älghalsband (för att inte slita upp pälsen helt runt halsen) + en boll i ett snöre, vad jag nu skall ha den till...

2007-09-27 @ 23:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0