Yster sover...

...och matte och jag har just kommit hem från morgon rundan. Jag känner mig trött så jag ska nog gå och vila lite när jag har skrivit klart. Puh....jag satt uppe för länge inatt. Blev glad när jag insåg att jag kunde ladda upp bilder från Ysters kamera så att ni kan se lite hur jag har det här. Kanske kommer det lite mer bilder senare idag också.

Matte och jag träffar många hundar när vi är ute men jag får inte hälsa på en enda. Saknar mina polare =(. Idag tittade vi lite på fotboll men det skränades förskräckligt bland både spelare och publik. Ingen hyfs på folk.

Idag ska vi ut i skogen, hoppas det blir en lång runda. Jag löper knappt längre, är nästan helt återställd igen säger matte. Vilken tur, jag går ju snart under om jag inte får leka. Men här vågar inte matte låta mig leka med andra hundar direkt. Och kanske är det lika bra för igår var det en vi mötte som mest verkade vilja äta upp mig. Usch, det kändes otäckt och jag var helt med på noterna när vi gick iväg från den. En hane, stor sak, såg inte alls snäll ut och så skällde han jätteargt och höll på att dra omkull sin matte. Hu...och jag som är tjej och allt, vad har han att vara arg på mig för. Dessutom säger ju alla andra att jag luktar så gott nu men det tyckte tydligen inte han. Konstig typ.

Nä, nu ska Yster nog väckas för hon ska iväg och fotograferas sedan och då måste hon se vaken ut. Jag ska hjälpa henne att komma ur sängen...

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du jag tror att det var det han tyckte den där store hanen, dvs att du luktade alldeles alldeles för gott alltså. Vi killar kan visa det på olika sätt vet du.
Jag hoppas att du var lite försiktig när du väckte SY...
Ps. Kul att få se bilder redan nu förresten. I min MORS dator kan man stoppa in minneskortet direkt, så skulle man glömma "överföringssladden" någongång så gör det inget, Bra va?

2007-09-16 @ 20:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0