Lägesrapport

Det blir inget långt inlägg för jag måste hålla efter matte så hon inte pillar i ögat. Wallander föreslog tratt i förra inlägget, jag börjar tro att det vore en bra idé....

Igår var en lugn dag men på kvällen var vi iväg en stund för matte skulle ju hålla kurs i Lomma. Hon höll kurs och höll ut med sitt öga som blev mer och mer missnöjt. Jag hade inte så kul i bilen men sen fick jag leka med Lennart och en tik som jag tyvärr inte minns namnet på. Hon var inte så leksugen utan morrade mest åt mig och så åt hon kaninlortar men Lennart var desto mer intresserad. Lite väl intresserad tyckte jag han var av min bakdel och vid ett tillfälle sade jag faktiskt ifrån. Jag menar...vi känner ju inte varandra så bra...men det var trevligt att leka.

När vi kom hem gick matte ner för räkning snabbt och natten har varit ungefär som förra natten, alltså springig. Ögat rinner och klibbar igen och ska tvättas och droppas och pust och stånk. Varken matte eller jag får ju någon bra sömn. Imorse var matte på återbesök och han som opererade henne var nöjd och tyckte inte det var konstigt på något vis utan det såg ut som det skulle.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Puh, jag blev allt lite orolig för din matte där ett tag, men vad bra att operanten var nöjd idag. Fortsätt att hålla efter henne... kanske ytterligare lite mera, hon verkar ha lite svårt att hålla sig till "reglerna".

Du den där Lennart, jag tycker att han börjar ta sig lite för stora friheter. Accepterar han inte att du säger till? Säg till om du behöver hjälp, då rycker jag gärna ut.

2008-04-18 @ 18:22:33
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jodå, Lennart han tog min tillsägelse på allvar, det var inga problem. Du behöver inte vara orolig Walle.

2008-04-18 @ 20:04:24
Postat av: Gammelmatte på Onsala

Hoppas du mår bra Marie, och att natten varit skön och att du har fått sova! Blir orolig när det inte är uppdaterat...du är ju "snabbare" än blixten annars! Idag har det varit en ljuvlig dag på Onsalahalvön...sol från en klarblå himmel, ingen blåst och ganska varmt!
Kram från oss!

2008-04-20 @ 18:01:06
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lakrits

Allt är väl Gammelmatte. Men vi var iväg på en liten resa igår så därför blev det inget bloggande. Men nu får du desto längre reportage att läsa.

2008-04-20 @ 20:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0