Träning med flattekluben

Idag var det träning vid Saxtorpsdammarna med flatteklubben. Jag och matte körde om Malmö och hämtade Wallander och Helene på det vanliga stället. Sedan bar det av till dammarna. På vägen hörde jag Helene påminna matte om den olycksaliga träningen där förra sommaren när jag efteråt en stund var till salu till lägstbjudande. Usch, jag vill inte tänka på det, jag får lite ont i magen då minsann. Så oväns har jag och matte inte varit varken före eller efter och ska aldrig mer bli!

Dagens träning gick dock bra. Vi var inte något jättestort gäng. Häften började med dummiesar och hälften med vilt. Dummiesarna gick bra, jag hämtade markeringar, vi körde linjetag och så på slutet närsök. Viltet fjantade jag lite med enligt matte men det blev en fin bild i alla fall...

image398

Jag fick väl godkänt när det gällde att vara tyst och vänta på min tur eller vänta på matte när hon gjorde annat .Det var bara en gång jag smet iväg men då hade jag inte koll på att matte hade bundit kopplet i ryggsäcken så jag släpade den efter mig vilket kändes minst sagt fånigt. Tur att ingen var snabb med kameran.

Vatten provade vi också på men det var himla kallt och det blev inga bra avlämningar. Matte funderar på hur vi ska jobba vidare med det där och det kan hon få göra i lugn och ro. Jag väntar gärna med bad tills det blir en smula varmare.

Även om vattnet var kallt så var vädret verkligen härligt. Vårvarmt och skönt i luften. När träningen var klar skydade vi hem via Malmö och hann med lite av varje innan det var dags att åka igen, denna gång till Lund för att hälsa på en kompis till matte som fått bebis för inte så himla länge sedan. Jag har aldrig sett en nyföding på så nära håll så jag fick allt kolla in lite och lukta men det gick bra. Blev en smula bekymrad när hon inte var glad men konstaterade att jag inget kunde göra. Ibland får man inse sina begränsningar.

Måndag imorgon. Tidig morgon. Träning på kvällen. Vardagens lunk.

Sov gott och dröm mysiga drömmar!

Kommentarer
Postat av: Flocken på Onsala...

Åh, Lakritsbiten vad du är fin på kortet -jag lånar det till min sida! Sen är det en väldigt fin and du håller i och fint grepp har du också. Matte är duktig som inte ger sig i första taget!!!
Kram från oss,
Flocken

2008-04-13 @ 22:48:55
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Wallander

Jag måste ha missat när du hämtade in anden och höll den så där fint... men jag måste säga att det klär dig.

Du den där förra gången tycker jag att du skall glömma helt, det kommer ALDRIG att uppstå en sådan situation er emellan igen. Ni är nuförtiden mycket lugnare båda två. Ni är ett riktigt fint radarpar.

Det såg himlans roligt ut när du drog iväg en bit med ryggan, jag säger SYND att ingen hann ta en bild.

Gällande vattenapporteringsförsöket... jag tror inte det spelar någon som helst roll om vattnet blir varmare... jag kommer aldrig att sluta skaka mig så fort jag får fast mark under tassarna.

Tack för skjutsen idag.

2008-04-13 @ 23:28:57
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: (Medicin)pinnen

Ja du är verkligen jättefin på bilden. Håller med Onsalaflocken att det är en fin and också. Kan kanske bli underlag för en tavla... Jag skulle gett en hel del för att få se dig fara iväg med ryggsäcken efter dig. För att inte tala om att få en bild av det. Hihi.

2008-04-14 @ 18:12:27
Postat av: Lakrits

Ja, det kanske var synd då att ingen fotade. Man får ju bjuda på sig ibland...

När det gäller vatten har jag hört tvåbeningarna prata om vadarstövlar/byxor så att det kan stå längre ut i vattnet. Dom ger sig visst inte så lätt.

2008-04-14 @ 22:27:53
Postat av: Wallander

Du Lakrits... vi kan ju arrangera en ryggsäcksbild vid nästa träningstillfälle!!!

2008-04-14 @ 23:36:20
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0