Trött och nöjd.

Jag var dötrött när matte väckte mig imorse. Kvart över sex puffade hon på mig ordentligt och sade att jag var tvungen att gå upp. Jag åt lite välling, sov vidare tills matte var klar, sedan gick vi en promenad och kvart över sju rullade bilen iväg mot Malmö. Kvart i åtta hämtade spårtaxin upp Wallander och Helene och så körde vi till skogen utanför Hörby där vi spårar. Jag förstod att matte och Helene ville vara där lite extra tidigt eftersom de lade spår igår och skulle upplysa om vissa små saker när det gällde spåren.

Jag fick ett jättekul spår som var ganska långt men inte så långt att jag kroknade helt. Jag tyckte själv det gick bra och matte var också nöjd. Sedan var det Wallanders tur. Matte hade berättat för mig att hans spår var riktigt riktigt långt. Och nog såg han trötter ut när han kom tillbaka. Men det hade gått bra fast han krånglade när han skulle in i bilen igen. Ville inte hoppa in. Konstigt tycker jag som alltid är glad att få följa med och gärna hoppar in.

När vi hade spårat klart smörjde matte och Helene kråset med fika medan jag och Wallander väntade i bilen. Fast vi fick springa en runda i skogen innan vi körde hem så det var inte så illa ändå.

image391
Här springer vi längs skogsvägen.

Väl hemma insåg jag hur trött jag var och efter lite mat snurrade jag ihop mig i biabädden och var okontaktbar en lång stund. Inte förrän framåt fyra vaknade jag till för då försvann matte ut för att lägga ett spår. Eftersom Elliot inte var med och spårade idag drar jag slutsatsen att det är till honom. När hon sedan kom tillbaka drog vi ut på promenad och avslutade på fältet med lite träning. Jag hämtade dummiesar men matte fick lite problem för hon mindes inte hur många hon lade ut och jag var trött så vi fick hjälpas åt att hämta de två sista. Men jag kom in och satte mig och höll var varenda en tills matte tog dem. Hon var väldigt nöjd och jag med. Jag känner mig stolt när jag sitter där med dummyn i munnen, matte behöver inte ens rätta till mig, jag svissar in mig bredvid henne.

Efter turen blev jag trötter igen. Jag ska gå och knyta mig nu. Jag var trötter när jag vaknade och nu är jag trötter igen. Kanske måste jag skaffa en snabbladdare till mina duracellbatterier. Men jag är ändå nöjd med dagen. Spår, bus, rejäl promenad och träning. Inte illa.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Idag har varit flerdubbelt rolig dag. Bättre start på dagen än att få börja den med att dela bur med dig kan man knappast få. Sedan får man gå ett krävande men skitkul spår och sist men inte minst får man busa med dig. Inte konstigt att jag legat näst intill däckad resten av dagen.

Men du måste ha bättre duraceller än mig... jag hade aldrig orkat med ett träningspass till idag.

2008-04-05 @ 23:38:20
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0