Besök i Bokskogen

I eftermiddags träffade vi en kompis till Matte och gick promenix i Bokskogen vid Torup. Där mötte vi många hundar och det tyckte jag var jättekul. I början av rundan gnölade Matte över att jag var lite stökig och drog i kopplet men sedan blev jag lugnare allt eftersom. I vilket fall var det trevligt att träffa Emma och att komma till Bokskogen och gå en runda. Visst gillar jag min Lakritsskog bäst men det är absolut inte fel att komma till andra skogar och kolla in hur det ser ut där.

Annars har det varit en lugn dag. Vi sov länge och låg och hade det mysigt en lång stund också. Jag älskar sovmorgnar. Det är så skönt att gosa in sig i täcket hos Matte och inte behöva passa någon tid. Jag gillar Mattes semestervanor för hon lägger sig ganska tidigt och sover länge och det är helt och hållet min melodi. Tyvärr varar det väl inte för evigt men nu är nu.

Jag såg att det togs fram en fågel ur frysen ikväll. Förhoppningsvis lite träning imorgon och sedan sade Matte att det blir Lomma på kvällen. Det ser jag fram emot, jag tycker det ska bli kul att komma igång igen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Lyckost dej som fortfarande får ha din matte hemma hos dig hela dagarna. Njut så mycket ni kan!

2008-08-18 @ 23:32:58
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0