Försening av inmutningen

Bomärket till min ö är ju klart sedan igår. Det var meningen att det skulle sättas upp i morse i närvaro av Dagishusse, Pinnen, Matte och mig men det har blivit försenat. I morse tillkallades nämligen Matte till Dagishusse som hade blivit sjuker. Han hade fått så förfärligt ont och fick skickas till sjukhus tillsammans med Pinnen som höll honom sällskap. Där skickades han runt för att utesluta att han hade drabbats av något farligt och vid tretiden kom han tillbaka med piller som ska ta död på bakterierna som har invaderat honom. Kräftskivan ville han inte alls ställa in så det var ett farligt sjå att få allt klart. Ön fanns det inte tid till idag tyvärr. Jag var besviken men Dagishusses hälsa måste ju gå först. Han har lovat att han ska hjälpa till imorgon. Men jag tänker att ni måste ju få se hur fin flaggan/skylten blev, därför lägger jag upp en bild. Naturligtvis kommer fler så fort den är på plats på ön.




Ikväll blev det allså besök av släkten på kräftskiva. Mattes kusin Eva har skaffat en söt liten hund som heter Emmi. Hon är väldigt försktig av sig och ville inte leka med mig för hon tycker nog att jag är för stor och ser farlig ut. Men jag är ju inte alls farligt men jag har bestämt mig för att lämna henne ifred för hon kommer ändå inte att vilja leka med mig. Fast kanske längre fram när vi har träffats lite mer.



Lilla Emmi!

Jag tycker tvåbeningarna har varit högljudda ikväll så jag har faktiskt hållit mig ovanligt mycket på min kant. Matte, hennes två kusiner Karin och Eva och så Emmi gick på kvällspromenad i regnet och det var skönt att vila öronen från stojet. Nu tror jag faktiskt jag går och knyter mig även om Matte säkert är uppe en stund till.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Högljudda 2-beningar, ja det har man hört talas om när dom har kräftskivor, hoppas bara att kräftorna var bra så att dom inte imorgon vaknar och mår dåligt!



Vad skönt att det inte var värre ställt med din dagishusse och att han snart är "fit for fight" igen. Men kanske skall han ta det lilla lugna ett par dagar i alla fall.



Vad fin din skylt blev!

2008-08-23 @ 23:51:23
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0