Lydnadsträningen återupptagen

Ikväll var det Lomma BK som gällde. Det var ett tag sedan sist, semesterresa och annat har kommit emellan. Men ikväll fick vi superbra hjälp av Zicos Matte Heléne som gav min Matte en del välbehövliga råd. Matte gör saker som får mig att prestera sämre än vad jag behöver göra. Hon har alltså en del att träna på. Naturligtvis inkluderas jag i den träningen.

Ett stort problem är när vi ska börja gå...jag tror det är så här att Matte inte litar på att jag hänger med och då blir jag osäker och så hänger jag inte riktigt med. Om Matte lär sig lita på mig och faktiskt går och inte som nu att hon går men ändå inte går så kanske jag blir lite gladare till mods.

Förhoppningsvis ska Matte och jag "hitta hem" med detta så att vi kan göra debut på tävlingarenan i höst med lydnaden. Någon gång måste ju vara den första för alla. 

Kommentarer
Postat av: Wallander

Konstigt att våra mattar inte riktigt kan lita på vad vi kan... men det låter bara som en liten petitess för er tycker jag. Skicka in anmälningarna bara, det kommer att gå jättebra för er. Men komma och titta på er kan/får man väl inte, för vi får väl inte reda på när ni kommer att debutera, eller?

2008-08-18 @ 23:30:55
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Hej,

Tack för det fina godishuset!

Ni är absolut klara för debut i lydnaden - nu är det bara lite finslipning kvar, så att ni kan glänsa på planen.

Har kollat i tävlingskalendern och 21 sept i Höör (trevlig klubb att tävla på) vore väl bra att anmäla till. Den 5 oktober har Sydöstra (Sjöbo) lydnadstävling och där är också jättebra att tävla - bra appellplan och trevligt folk.

Träna på nu, ni som har gott om tid :)

/H&Z

2008-08-19 @ 09:10:30
Postat av: Wallander

Heja heja Lakrits & Marie... bara ut och pröva era vingar, dom kommer att lyfta er bättre än ni anar!!!!

2008-08-20 @ 00:29:42
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0