Oreda i klassen

Ikväll var det jaktkurs på Järavallen, gång två av sex. Jag var faktiskt riktigt taggad, hade väntat  en stund i bilen medan Matte gjorde ärenden. Halv sju hade alla samlats, utom Camilla och Enzo som satt fast i kö på motorvägen men de kom strax efter vi hade börjat. Precis som förra gången blev det lite övningar i "helklass" först. Det var dummiesar som trillade omkring oss och så blev det inkallning på led med alla mattar och hussar framför. Då ska man vänta på sin tur att bli kallad på trots att andra runtomkring springer förbi. Det gick bra och jag kände att Matte var väldigt tacksam över det. Killarna i gruppen visade nämligen omedelbart intresse för mig. Själv måste jag säga att det var kul att bli uppvaktad. Vi delades sedan i två grupper och det var flera grabbar i min grupp, bland annat Enzo. Han försökte på olika sätt ta sig fram till mig men hans Matte var påpasslig. Matte höll ganska hårt i mig också.

Vi tränade markeringar på olika sätt idag. Trevliga övningar, lite svårare än förra gången vilket passade mig bra. Jag var lite vimsig ibland men farten var ganska okej, bättre än förra gången. På det hela taget var Matte nöjd och jag fick min macka i pausen. Men jag skapade oreda i klassen för killarna pep och gnisslade över att de ville till mig och jag gjorde det nog inte så enkelt för dem för jag ville gärna hälsa på alla jag också. Matte berättade på hemvägen att Wallander hade haft problem trots att vi faktiskt inte var i samma grupp. Han hade varit mer intresserad av att lukta på ställen där jag hade varit än att hämta dummiesar. Som det kan bli.

Det hann blir riktigt mörkt innan vi var klara och jag var riktigt trött och sov gott i buren på vägen hem. Matte ojade sig lite över att hon ska börja jobba och att sommaren är slut men så påminde hon sig om att det snart bli ledighet igen och att det är trevligt att få lön. Vi får se fram emot det men det blir ovant med tidig morgon. Som tur är kan jag nog vila mig en stund när Matte har åkt. Tänk vad fort tre veckor har gått, det känns som nyss vi åkte till Stockholm med Wallander. Men om man ser det så borde en och en halv vecka gå jättesnabbt och det är bra för då är det ledighet igen. Matte säger att då ska hon hinna göra allt som hon inte har hunnit nu. Haha...det tror jag inte på. Men kanske blir det några kanindummiesar till som blir färdiga i september. Och så behöver en träningsleksak lagas för jag tog av pälsen på den idag (den som jag fick när jag hade blivit champion för en månad sedan). Men Matte kan nog klistra på ett nytt skinn till mig, hon har ju en del ligandes. Två andra leksaker har lite hål i sig och behöver sys. Så visst finns det en del småsaker att fixa med.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Attans vad tufft jag hade det trots att vi inte var i samma grupp idag (heller) och som om det inte räckte med det så fick jag stå ut med en sur MOR på övningarna vi gjorde med Kent och detta bara för att jag inte sprang ut på markeringarna utan valde att springa till platsen där du suttit istället. Var det nått att bli sur över?

2008-08-28 @ 00:04:34
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Enzo

Tjena pinglan! Tack för en trevlig kväll igår. Jag får säga att du är en dödsläcker tjej och jag menade vartenda pip jag sa igår till dig :-)))). Ses vi på onsdag igen? Jag hoppas verkligen att vi hamnar i samma grupp igen och kan fortsätta lära känna varandra bättre.

2008-08-28 @ 18:26:39
Postat av: Wallander

Jasså det hoppas du Enzo...

2008-08-28 @ 20:56:22
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Enzo

;-))))

2008-08-28 @ 22:55:02
Postat av: Lakrits

Inte bråka om mig nu grabbar. Det var jobbigt för er igår förstår jag. Men nu stryker vi ett streck över det hela. Jag luktar gott men Matte säger att ni kan glömma allt ni tänker på för jag är fridlyst.

2008-08-29 @ 00:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0