Sista dagen på Bastudden...

... i alla fall för den här gången.

Ja, tiden går fort. Idag har det varit sista dagen på Bastudden och semesterresa. Imorgon bär det av hem och så ska Wallander lämnas tillbaka till sin flock. Vid luch idag ringde Helene och pratade med Marie och allt var frid och fröjd, de var hemma igen i Sverige.

Idag har vi varit på utflykt till samma naturreservat som i förrgår men vi gick en annan runda. Där hittade vi en skylt som Matte bara var tvungen att plåta oss vid.



Efter skogsturen blev det en runda om Tingsryd för att handla och sedan hem igen. Så lite ute och lite inne, mat i magen och lite godis. Sedan en busrunda till innan det började mörkna.


Full fräs...


Jag funderade över om jag skulle hoppa i båten men avstod...

Det var en vacker kväll om än lite kylig. Solen går ner ganska tidigt nu. Matte säger att det luktar augusti och jag tror bestämt hon har rätt. Hon har hunnit med fler augustimånader än vad jag har.  Sommaren sjunger på sista versen i alla fall. Vi får minnas alla fina dagar som har gått och hur vackert det kan vara.


Åsnen en augustikväll...

Och till sist innan det var dags att gå in för kvällen ställde jag mig en stund för mig själv på bryggan och blickade ut över sjön och lät tankarna vandra kring  veckan som har gått.



Och med detta önskar jag God Natt. Jag ska nu njuta av brasan och de sista flyktiga timmarna av Bastuddenvistelsen men ser också fram emot att komma hem imorgon. Wallander längtar efter sin flock. Yster behöver hem till sitt och Matte har saker att ordna med. Resan går mot sitt slut men inte semestern och det känns härligt att vi har fler lediga dagar tillsammans.


Kommentarer
Postat av: Enzo

Vad mysigt du och Walle har haft på er semester tillsammans med matte och Syster Yster. Det ska bli kul att träffa er på onsdag på kursen för vi kom också med!

2008-08-15 @ 19:31:23
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Så bra att ni kommer till Skåneland igen. Då kanske vi kan träna i veckan som kommer. Lite lydnadsträning är aldrig fel - eller???

Vi ses!

Z&H

2008-08-15 @ 20:25:55
Postat av: Lakrits

Träning blir toppen säger Matte och jag håller med. Vi kan när som helst utom onsdag kväll för då ska vi vara med på jaktkurs.

2008-08-15 @ 21:29:59
Postat av: Lakrits

Enzo, så kul att vi ska gå samma kurs. Jag tror det blir fler som vi känner igen. Det är ju toppen! Ses på onsdag!

2008-08-15 @ 21:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0