Vardag

Ja, idag var det jobb som gällde igen för Matte. Upp tidigt, tidigt iväg. Jag blev lämnad med Dagismatte och har haft en bra dag. Matte däremot såg trött ut när hon kom hem och efter promenad (vi hann precis in igen, sedan vräkte regnet ner) och mat säckade hon ihop i soffan. Egentligen skulle vi åkt till Lomma men jag luktar för gott så det gick inte. Istället blev det alltså soffan för Matte. Nu har hon vaknat till och vi ska lägga oss strax. Lika bra hon sov lite extra för tydligen jobbar hon sent imorgon. Jag tycker såklart det är trist att Matte jobbar men för min del är det ju inga problem för jag är med Dagismatte och Dagishusse. Men jag väntar troget tills Matte kommer!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Stackars Matte som fått återvända till verkligheten igen tänk om man haft råd att bara vara med hundarna såååååå mysigt.

Såg bilder på din super duper fina Lakrits Ö och blev väldigt sugen på att ha en sådan men pappas damm är alldeles för liten med en ö i den så vart det ingen damm längre.

Simma lugnt

2008-08-29 @ 20:07:55
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Enzo

Mmmmm, du luktar så gott. Jag har helt tappat aptiten sedan vi träffades, kan bara tänka på dig ;-). Fast när matte erbjuder mig lite extra smaskigt som leverpastej, rökt medvurst, kassler m m så kan jag peta i mig det i alla fall.

2008-08-30 @ 21:53:29
Postat av: Wallander

Tyvärr måste vardagar oxå finnas i veckorna... men sedan får man göra det bästa utav de lediga dagarna.



Enzo, har du någon aningen om var du tappat aptiten? Ge mig några ledtrådar så skall jag försöka finna den åt dig igen. Ett tips är: Håll dig så långt borta från Lakrits som möjligt!!!

2008-08-30 @ 23:03:40
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Men Enzo, du måste ju äta om du ska hålla dig i god form. Sluta nu tänka så mycket och snaska i dig. Vi ses på onsdag.



2008-08-30 @ 23:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0