Bekymmer bekymmer

Det började igår kväll. Matte skulle duscha för första gången (hon har duschat hos sina föräldrar innan så tro inte hon har varit grisig sedan flytten). Då gick det inte att få varmt vatten. Det blev en snabb dusch och värmning vid brasan sedan. Men inget att göra. I morse rapporterades detta till Dagismatte som berättare för Vildhusse. Då blev det fart på honom. Han for upp till vårt hus och började undersöka. Sedan åkte han och handlade, hem, tillbaka till huset osv hela eftermiddagen. Tyvärr var det så att ju mer han lagade desto fler saker gick sönder bland rör och kopplingar och allt som jag inte begriper mig på. Nu var det inte så att Vildhusse gjorde något fel men konstruktionerna var inte de bästa helt enkelt och det var gammalt, rostigt och eländigt.  

Summan av det hela är nu att vattnet är avstängt för det läckte så förbenat. Därför måste jag och Matte åka och sova hos Dagis för vi kan inte vara utan vatten (Matte måste till exempel tvätta fejset på morgonen för att vakna och jag måste ha min välling).

Så kan det alltså gå. Det började med en kalldusch och slutade med en massa jobb för Vildhusse och utgifter för Matte. Det var ingen rolig historia alls. Men det är allt tur att Vildhusse är en fena på att fixa det mesta för annars hade det ju blivit förfärligt dyrt. Tydligen ska Vildhusse fortsätta fixa imorgon så kanske har vi vatten imorgon kväll. Det vore toppen!  

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Huvaligen vilken otur. Men jag håller verkligen med om att det är tur att Vildhusse är en sådan fixare. Man kan ju undra om varmvattnet funkade vid försäljningen eller om det helt enkelt var fiffel och båg med i spelet?

2008-12-04 @ 22:18:43
Postat av: Medicinpinnen

Skrev just en kommentar men den publicerades inte så jag försöker nu igen (med risk för att det blir dubbelt).



Vilken osis med vattnet. Men det är ju tur att Vildhusse är en sådan fixare. Funderar på om varmvattnet verkligen fungerade när ni fick tillträde - eller om det helt enkelt var fiffel och båg med i spelet. Vad tror du?

2008-12-04 @ 22:21:28
Postat av: Wallander

Stackars matte... vilken dubbel kalldusch.



Tur att ni har så nära till dagis så att du inte blir utan välling och att din matte inte skulle vakna ordentligt innan hon sätter sig i bilen.



Så klart kommer vildhusse att fixa det hela men en onödig kostnad så här på direkten. Hoppas ni kan flytta hem igen imorgon.

2008-12-04 @ 22:44:58
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Flocken på Onsala...

Oj,oj,oj...vilket elände, men vilken tur att Vildhusse finns -han verkar vara en riktig klippa i alla möjliga sammanhang! Och vilken tur att dagis ligger så nära...! Precis som Medicinpinnen uttrycker, så kanske det ska kollas upp om det är en dold skada. Hoppas i alla fall att ni snart kan vara tillbaka igen -även om det är mysigt på dagis!



Hälsa till Vildhusse och säg att vi tycker det är underbart att han finns i er närhet...ja, ni får allt hälsa till Dagismatte också -vi vet att hon gör en stor insats också!

Puss på er!

2008-12-05 @ 10:00:49
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Heléne och Zico-B

Någon har sagt att olyckor (katastrofer, bekymmer) alltid kommer i stim om tre. I så fall ska det vända nu, om vi räknat rätt. (Marie krasslig, dator krasslig, vattnet krassligt)

Nästa vecka kommer att bli toppenbra :)

Kramar

H&Z

2008-12-06 @ 16:59:04
Postat av: Lakrits

Vi hoppas att du har rätt Zico. Det mesta brukar ordna sig till slut, man gör bäst i att inte oroa sig för mycket.



Datorn blir inte ordentlig förrän nästa vecka någon gång. Felia skickar räkning fortare än de skickar rätt grejor.

2008-12-06 @ 21:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0