Julkul

Igår skulle Matte ärenden och då bland annat till Staffanstorp för att handla och hämta en säck hundmat hos Elliot. Jag fick följa med och Elliot och jag sprang som galningar i hans trädgård i en timme. Skitkul hade vi. Jag och Matte fick en jättefräck grej av Ann, nämligen en bollkastare. Matte funderade på att prova den där men enligt Ann hade bollen då landat några hus bort på taket så vi tar det hemma på tomten istället.

Efter uppehållet hos Elliot bar det av hemåt i ilfart och de sista förberedelserna inför Syster Ysters ankomst. Halv fem stod vi på Sturup och väntade. Det var total röra där, många tvåbeningar skulle hämtas och lämnas. Efter en stunds väntan dök så Yster upp och jag blev så glad så glad. Precis när en vakt skulle klaga på att vi hade parkerat otillåtet så fräste vi iväg hem mot skogen. Såklart blev det sedan visning av huset för Yster. Ja allt utomhus har jag ju inte kunnat visa henne än eftersom det var mörkt men det får vi ta idag. Tyvärr ska hon sova på ovanvåningen och jag kan inte gå i den trappan för den är så himla brant. Så det är jag lite sur över. Matte har mutat mig med godis nu på morgonen för att jag inte ska skälla och väcka vår gäst som sover gott däruppe ännu. Men snart blir det väckning vare sig hon vill eller ej för nu tycker jag det ska bli lite action.

Middag blev det igår kväll hos Mattes och Ystes föräldrar och även ikväll blir det säkert käk där. Alla julklappar är transporterade dit men jag vet inte om det blir öppning ikväll eller vi ska vänta tills Mattes andra syster, Medicinpinnen, kommer imorgon.

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Ni kanske kan ta några i kväll. Men det är såklart roligt om ni sparar lite tills jag kommer. Tåget anländer vid halv nio imorgon.

2008-12-24 @ 11:04:08
Postat av: Medicinpinnen

Det känns lite konstigt att inte vara med er idag. Känns som en helt vanlig dag liksom. Ska slå in de sista presenterna, se lite film och läsa mellan jobben. Också packa förstås. Vid fyra imorgon åker jag. :-) Håll tummarna för att SJ inte krånglar.

2008-12-24 @ 11:07:46
Postat av: Wallander

Dom där p-lisorna är banne mig på hugget alltid, oavsett om det är jul eller annan högtid. Vilken tur att ni inte fick böter... december är en tillräckligt dyr månad i sig självt.



Vad roligt att ni haft er första nattgäst nu. Men har du ännu inte insett att Yster har lite annan dygnsrytm än framför allt dig?

2008-12-25 @ 23:34:52
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Nja...jag tycker att folk ska upp på morgonen och i säng på kvällen för då blir det bättre ordning. Matte har jag ju hyfsat pli på men den där Yster rår jag nog inte på faktiskt.

2008-12-26 @ 10:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0