Krångel både här och där

Det är lite struligt just nu vill jag påstå. Mattes nya jobb är rena kaoset. De visste inte att hon skulle komma igår när hon började. Allting verkar obestämt och flytande och Matte vet ingenting. Matte är dålig på att inte veta, då blir hon stressad. Sedan är hon krasslig lite här och där. Hon har bry med magen och huvudet och nu på kvällen har det visst blivit hostigt och besvärligt med andningen också. Jag som trodde att man kunde fixa till sig själv när man är doktor. Men tydligen finns det inga garantier. Nåväl, hoppas Matte kryar på sig.

Internetuppkopplingen försökte Matte få till ikväll men Telia har glömt skicka med en grej så det blev inget av det. Surfar därför på det mobila bredbandet som än så länge finns kvar men det är ruskigt långsamt. Dock klart bättre än inget internet alls.

Det blir inte mycket reda i vårt hus om kvällarna. Igår gick vi till sängs halv åtta för Matte kände sig så risig. Ikväll håller hon visst ut lite längre men nu säger hon att det är sängen som gäller.

Det positiva är i alla fall just nu att jag trivs som fisken i vattnet på Dagis. Allt är som vanligt där och det gillar jag. Idag lyckades jag dessutom nappa till mig Knappens advenskalenderpaket för han glömde det i biabädden (han måste ha varit väldigt väldigt trött). Det var extra gott att äta hans. Fniss.

Nu ska jag gå till sängen och invänta Matte.

G'natt från mig.

Kommentarer
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Hej,

Jag är ingen doktor, men det är så att kroppen säger ifrån ibland ... och då ska man lyssna och dra ner på tempot. Det har nog varit lite hektiskt med tävlingar, kurser, renovering, flytt, nytt jobb ... har jag glömt något???

Krya på dej Marie!

Kram Heléne

PS. Busigt att dej Lakkan att knycka någons paket. Tur att Knappen verkar vara en snäll typ, jag hade nog blivit riktigt sur /Zico-Bus

2008-12-03 @ 10:52:54
Postat av: Medicinpinnen

Jag en ju snart doktor och jag håller med Heléne, speciellt när det gäller problemen med huvudvärken. (Sen är det en annan sak att det kanske inte är så lätt att låta bli att göra saker som man "måste" göra.) Hoppas hälsan tar sig och att det blir lite mer ordning på det nya jobbet. Hälsa matte att jag tänker på henne.

2008-12-03 @ 14:48:44
Postat av: Medicinpinnen

Och Lakrits... skärpning. Det var väl inte just mot Knappen att sno hans present. Fast lite kan jag ändå förstå dig. Är han inte mer angelägen så...

2008-12-03 @ 14:50:09
Postat av: Wallander med MOR

Vi är faktiskt riktigt oroliga för din matte. Du måste pussa extra mycket på henne och vara extra snäll och lydig men framför allt se till att hon tar det lilla lugna och är rädd om sig. Om vi kan göra något... så vet ni var vi finns och telefonnumret har ni oxå.



Ps. Dagens ben i kalendern var litet men ack vilken tid det tog att tugga upp.

2008-12-03 @ 21:43:51
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0