Stadsbesök

Igår kväll var vi inbjudna till Wallander och Helene. Till Mattes stora förnöjsamhet hittade vi parkering precis utanför porten. Jag drog som tusan in genom porten och in i hissen, väntade otåligt på att dörren skulle gå upp och stod sedan utanför Walles dörr och viftade ihärdigt på svansen. Så öppnades dörren och där stod Walle och viftade lika ihärdigt på sin svans.

Vi busade och härjade en hel del. Det ropades så fort vi kom nära granen för de var visst rädda att den skulle ramla. Vi fick ett öra var men det var ju snabbt slut. Tvåbeningarna smörjde kråset med både middag och tårta men det blev en hel del soffmys också. Matte var nära att somna en liten stund men sedan piggade hon på sig igen. Efter en helkväll hos familjen Lindeblad var vi inte hemma igen förrän till midnatt. Då hade det hunnit vara strömavbrott hemma hos oss (det blåste rejält) men strömmen var tillbaka när vi kom hem.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Först när ni ringde på porten där nere skällde jag som attan... men när jag hörde att det var ni så kunde jag knappt heller bärga mig tills ni kom upp till vårat våningsplan.



Jag hade full koll på var granen fanns hela tiden, jag har nämligen inbyggd "svansvarningssensor".



Vad bra att strömmen kommit tillbaka tills ni kom hem för annars hade det varit bra mörkt för er när ni skulle ta er fram till dörren.



2008-12-22 @ 23:16:30
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0