Yster kommer Yster går...

...och plötsligt henne tillbaka vi får!

Igår eftermiddag åkte Syster Yster iväg. Matte bedyrade att hon skulle komma tillbaka igen, att hon bara var hos en god vän. Men jag var inte säker så jag sörjde lite för mig själv i min biabädd att hon hade åkt. Men så vid fyratiden idag meddelade Matte att vi skulle iväg och handla och sedan hämta hem henne igen. Jag laddade i bilen och när dörren öppnades och Yster lastade in sina saker utanför stationen i Lund höll jag konsert! Hurra vad roligt att hon kom tillbaka igen.

Annars har det varit en stillsam dag. Matte har varit iväg och lämnat bort sådant hon inte längre vill ha och sedan bakat kaka. Efter det tog vi en lång runda på fältet och i skogen med Medicinpinnen. Nu är det kväll och vi ska antagligen till Mattes föräldrar och äta lite senare.

Imorgon ryktas det om träning tillsammans med en del av "gänget". Det kan verkligen behövas så det ser jag väldigt mycket fram emot!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag tycker det är ett himlans rännande hit & dit i dessa juletider. Men du ser, matte lovade att Yster skulle komma tillbaka och det gjorde hon ju nästan fortare än tåget.



Nu skall jag gå och packa... vi ses om en stund... skall bli härligt att få lite myspys med dig innan träningen :-)



2008-12-28 @ 09:21:44
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0