Bästisbesök

Jag har två bästisar och det är Wallander och Elliot. Jag skulle fått träffa båda i veckan men det blev inställt på grund av det dåliga vädret. Det kändes faktiskt väldigt trist och jag var lite deppig igår kväll. Men imorse var det full fart igen. Vi gick lång morgontur, sedan höll matte igång med sitt och jag klurade på vad dagen skulle innehålla. Så lite efter lunch gick vi ut för att träna. Det gick ganska hyfsat men det bästa av allt var att Ann ringde matte mitt i träningen och undrade om vi skulle ses så att jag och Elliot fick springa varandra trötta.

Vid tvåsnåret dök Elliot bil upp i min åsyn nere vid grinden. Jag blev alldeles till mig ju, det var så länge sedan vi lekte. Först gick vi en bit i koppel, det var inte lätt att gå fint för Elliot gjorde så roliga saker hela tiden. Han grävde hålor och rullade sig i löv, gjorde spännande ljud och jag var allmänt sprallig. Så tack och lov blev vi släppta efter en stund. Här är lite bilder från vår tur.

image337
Ann var populär idag. Se som vi svansade runt henne.

image338
Här springer vi sida vid sida.

image339
Elliot i egen hög hund.

image340
Här snackar vi ihop oss om en pinne som vi båda tyckte var väldigt intressant.

image341
Här badar vi i sjön. Det var nämligen så att vi råkade hitta ner i ett vattenhål som inte var så fräscht. Så därför skickade våra mattar ner oss i sjön för att vi skulle skölja av oss.

image342
På väg upp.

Ann visade också matte en övning som vi ska fortsätta med. Bra att vi får tips!

Det var inte alls många ute i skogen. Konstigt för vädret var ändå rätt hyfsat idag. Jättekul att Elliot kunde komma till mig idag, det vågade jag knappt tro imorse. Tack förresten Elliot för grisknorren som jag fick!

Kommentarer
Postat av: Elliot

Haha,fy vad vi stank asså! De kuligaste var ju att somliga trodde att vi skulle lukta bättre efter den lilla simturen....men där fick dom tji =)
Mattes näsa vissnade nästan.
Det var roligt i varje fall...för du e den busigaste jag känner =0)

2008-02-23 @ 23:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0