Träning utan smit

Vi åkte till Svedala BK och tränade en sväng. Det gick faktiskt bra. Ja, lite ouppmärksam var jag nog i början för där vvar andra hundar och spännande dofter. Men sedan bättrade det på sig. Och jag smet inte till de andra en enda gång. Matte var riktigt nöjd. Vi stannade inte så särskilt länge men det räckte fint.

Matte lite bättre ikväll med sitt huvud och allt men hon signalerar att det blir tidig kväll även denna dag. Inte mig emot, jag är också trött faktiskt. Gårdagen tog på krafterna.

Det verkar finnas tveksamheter kring semestern. Ja inte att vi ska ha semester men var. Huset vid Kullaberg var visst inte riktigt till belåtenhet och då menade matte att det inte var optimalt för mig. Nänä...okej...jag kan inte uttala mig. Men matte tänker alltid på mig, det är jag säker på så jag oroar mig inte, det blir säkert något bra till slut. Jag tycker i alla fall det var bra att vi åkte dit för vi fick en trevlig tur och bättre att matte kommer på nu vad som passar eller inte passar för hon blir så purken sedan om det inte är som hon hade tänkt sig.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Skönt att matte din mår lite bättre i alla fall och bra att du skötte dig fint på lilla träningen.

Synd om det inte blir Kullaberg, jag skulle kunna tänka mig att utforska vart de blå prickarna tagit vägen!!!

2008-02-25 @ 22:18:07
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Men det kan vi ju göra ändå någon gång. Utforska var de blåa prickarna blev av alltså. Vi kan ju inte göra det i en vecka säger matte, alltså hon är osäker på att vi ska kunna sysselsätta oss där. Vet inte om hon har rätt eller fel, jag överlåter åt henne att bestämma hur vi ska tillbringa ledigheten. Jag tror matte tycker där är för lite möjligheter för mig att springa fritt där huset låg. Mycket måste tas in i beräkningen, tex att matte och jag ska ha något att göra när Yster sover förmiddag.

2008-02-26 @ 08:15:41
Postat av: Lakrits

Tänk om det blir semester på Bastudden. Det vore toppen tycker jag. Hörde matte mumla något om det. Men det är ju mycket som ska klaffa. Bland annat ska mattes faster med familj inte behöva stället just den veckan.

2008-02-26 @ 08:53:09
Postat av: Wallander

Att Bastudden är ett toppenställe kan ju t o m jag intyga, bättre ställe för en hund finns knappast enligt mina ögon. Ni får säkerligen till det på någotvis.

2008-02-26 @ 23:30:35
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0