Aj aj aj

Det blev krångel med mitt ena framben ikväll. Vet inte vad som hände, jag skuttade väl till för raskt och sedan låg jag lite konstigt inknölad under soffan (tycker det är mysigt). När jag reste mig gjorde benet ont och när matte fick syn på det blev det jämmerskrik. Jag undersöktes minutiöst och sedan har matte pysslat om mig, bjudit mig på gott, klappat och sagt att det måste bli bra snart (helst nu).

Förutom benjamin som krånglar lite så har dagen varit bra. Jag gick snällt och fint med dagismatte i min sele. Man skulle ju kunna beskylla den för det onda benet men det vore nog orättvist för det har inte gjort ont att ha den på men nu måste tvåbeningarna nog vara extra försikta när benen ska träs in så att det inte gör ont.

Hörde rykten om träning med Elliot och Walle imorgon. Hoppas den inte äventyras pga benet. Jag får tassa i säng och sova mig frisk. Matte ska också lägga sig, hon är och tvättar tänderna nu.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Attans oxå... inte bra, inte bra. Hoppas det är något som går över med raketfart. Hörde av MOR att det redan idag på morgonen var lite bättre.

Jag hoppas vi kan ses ikväll men då måste du vara helt bra så att du inte äventyrar något.

KRYA PÅ DIG HJÄRTAT MITT!

Ps. här kommer massor av cyberpussar, kanske kan dom hjälp, värt att pröva i alla fall.

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

2008-01-29 @ 10:41:19
Postat av: Lakrits

Det hjälpte nog för jag är bättre nu. Sträcker mig fram och tillbaka och provar och det går fint. Jag höll på att få flatte ryck men dagismatet hämtade godis och då glömde jag bort att jag skulle springa. Tror det var det hon ville, jag hörde matte ge instruktioner om att jag inte fick springa så mycket idag.

2008-01-29 @ 14:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0