Bus i busväder

Jag var rädd att buset med Elliot skulle regna inne men tack och lov har vi mattar som trotsar de flesta väder så vi begav oss av till mötesplatsen som var vid rastgården i Staffanstorp. Där fick jag och Elliot springa av oss det värsta buset. Det regnade och blåste mer och mer och jag såg att våra mattar vajade lite i vinden minst sagt. Men de stod pall och sedan minskade regnet lite. Då tog vi en sväng ut från rastgården och bort till ett ställe med mycket backar, en rolig slogbod, picknickbord och grillplats och en massa högt gräs. Det där med gräset var visst bra för vi sprang av oss det mesta av skiten från rastgården. När regnet avtog lite kunde matte också få fram kameran som var något fuktig i fickan.

image326
Jag buslurar på Elliot...snart tar jag honom...

image327
Puss på dig!

Det var en härlig bustur. Sedan fick jag vänta i bilen när matte körde ärenden. Hon inhandlade bland annat en slags konstig mojäng som jag ska ha på mig när jag går. Hon kallade det fånigt nog för "gå fint sele". Låter helt befängt. Vi får väl se. Hon provade den på mig och verkade nöjd. Det var jag också för jag fick godis efter provningen. Lite godis åkte också med från hundaffären och så överlämnade Ann en stor kasse med godsaker från Teba. Vilken tur vi har att Ann skulle dit igår. Vi har saker i bilen också till Wallander som vi förhoppningsvis ska till imorgon eftermiddag. Hoppas stormen har lagt sig då. Vi var ute på kvällsrunda nu och det blåser rejält! 

Kommentarer
Postat av: Mattes medicinsyster

Vad söta ni är när ni pussas :-)

2008-01-26 @ 22:28:37
Postat av: Mattes medicinsyster

Jag har förresten bokat påskbiljett nu. Det blev flyg. Tåget var hutlöst dyrt (dyrare än flyget). Det är väl det som kallas miljöpolitik...

2008-01-26 @ 22:30:02
Postat av: Wallander

Usch ja vilket jädrans väder det har varit idag. När jag var ute i förmiddags och skulle gå uppför en backe ja då var det motigt skall ni tro... t o m mina öronlappar vände sig ut & in av blåsten och det kändes inte alls skönt.

Vilken tur att ni ändå kunde genomföra er busträff idag du & Elliot.

2008-01-27 @ 00:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0