Dagen efter...

Dagen efter den stora dagen var det lite trötta ansikten här på morgonkvisten. Jag hade också glömt under natten hur många som stannade över och jag blev lite förvirrad när jag hittade en massa tvåbeningar som jag inte kände. Men jag kom snart i form och hälsade och var allmänt glad. Matte och jag tog en morgonrunda medan frukost förbereddes. Vi körde också Yster till flyget för hon var tvungen att åka hem redan idag. Sorgligt såklart men vi ses ju imorgon kväll när vi kommer till Stockholm så sådär farligt är det ju inte.

Strax innan ett kände jag att något var på gång. Matte tog ut en kass med fåglar och så dummiesar och jag insåg att det var träning på gång. Och så när vi kom ut fick jag syn på mina kompisar som hade anlänt nämligen Wallander och Elliot. Oj så roligt tyckte jag och slet och drog i kopplet.

Vi började med träning, först med kanindummiesar och sedan med fåglat. Vi var faktiskt ganska hyfsat duktiga fast jag tycker det är lite äckligt med vissa fåglar. Men jag tog dem ändå till slut hem till matte. Eftersom matte av förklarliga skäl inte kan ta foto när jag apporterar och kameran inte hann upp när Elliot var ute och hämtade så blev det foto på Wallander idag som blev ganska skapligt om än lite suddigt.

image308
Full fart med fågeln i munnen.

Efter träningen gick vi promenad och på fältet fick vi också springa lite. image309
Jag är sist men jag hann ifatt...

image310
Vet inte vem som är vem här men kul var det i alla fall...

image311
Lite vila mellan springrundorna.

Efter promenaden åkte tyvärr Wallander och Elliot hem och sedan dess har jag mest vilat mig. Men nu är det nog dags för mat tror jag. Matte är lite trött idag men ändå i ganska hyfsad form. Imorgon kväll bär det av till Yster med tåg. Pinnen är kvar och hon åker hem med flyg imorgon eftermiddag. Vilken helg alltså. Så många som kommer och går, så mycket som har hänt. Jag kan faktiskt behöva vila mig ikväll.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Förstår att du är lite trötter ikväll, men skönt att det blir en lugn kväll i kväll då.

Tack för att vi fick komma idag. Jag tyckte det var jätteroligt att apportera. Tänkte ni på att jag inte tog några större rundor och såg ni när MOR hann fånga en kanindummie innan jag släppte den och lade ni märke till att jag satt blixtstilla när MOR var ute och placerade ut både dummiesar & fåglar? Jag måste säga att jag är ganska nöjd med min insats idag. Ja jag tyckte vi var jätteduktiga alla 3!

Att sedan få avsluta träffen med bus på fältet och en lång härlig skogspromenad var bara så toppen.

Förresten, jag hörde talas om tårta till frukost för din matte idag, fick du oxå det?

2008-01-19 @ 19:49:20
Postat av: Elliot

Ja du var jätteduktig idag Walle =)

2008-01-19 @ 20:30:20
Postat av: Wallander

Tack bror Elliot. Förresten vilket skutt du tog över grenarna idag på din första markering (eller andra var det kanske. Så där lite från ovan såg det jättegraciöst ut! Men så är du oxå en smidig kille!

2008-01-19 @ 22:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0