En lugn dag...

...med många promenader har det blivit idag.Matte har suttit med sitt och mellan varven har vi gått ut. Vi gick bland annat en rejäl runda på fältet, följde kanterna liksom (ni som har varit här vet nog vad jag menar), utforskade den lilla skogsdungen ungefär på mitten, undersökte marken, fick korn på en hare (men jag fick inte jaga "klart" den). Matte hade inte kameran med men väl telefonen och tog kort av mig när jag fördjupade mig i en håla

image293
Jag hörde något där nere men den där någon ville inte komma ut i dagsljuset och visa sig.

Precis när det mörknade var vi ute i skogen. Plötsligt fick jag för mig att det var ett vildsvin inne i skogen. Jag skällde, sprang framåt men sprang tillbaka igen mot matte, skällde och tyckte det var jätteläskigt. Matte kopplade mig...och ut ur skogen kom en liten dam. Jag ville först inte tro att det bara var hon därinne men det var så. Snopet, lite pinsamt men hur tusan ska man veta. Det brukar inte vara folk som traskar i skumrasket inne bland träden. Vinden låg dessutom på helt fel håll för min nos.

Ikväll blir det inget nattramlande för imorgon ska matte skriva tenta och då måste hon vara i hyfsad form. Imorse var hon under isen, vaknade med världens huvudvärk men det har repat upp sig under dagen och nu verkar det vara riktigt bra fräs på henne. Håll tummar, tassar och tår för matte imorgon!

Kommentarer
Postat av: Elliot

De e bra,gå o lägg er i tid ikväll.
Jag o matte ska hålla alla tassar o tummar imorgon.

Lycka till!

2008-01-13 @ 22:50:43
Postat av: Mattes medicinsyster

Fin rumpbild på dig. :-) Hoppas det gått bra för matte idag. Men det tror jag. Det brukar ordna sig i slutändan. Nu är det snart dags att fira för henne. Själv har jag haft upprop på kirurgkursen idag så nu är man livegen en termin framåt. Håll tassarna för att de i alla fall är lite snälla och humana i sitt sätt att tänka de dagar jag måste gå tidigare.

Ses på fredag!

2008-01-14 @ 18:29:59
Postat av: Wallander

Hoppas det hjälpte att både jag & MOR höll allt vi kunde för dig idag...

2008-01-14 @ 22:25:32
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0