Ja se det snöar...

....ja se det snöar, det är så roligt hurra!

Hela kvällen har jag så fort jag har kommit in ansökt om att få gå ut igen. Det har nämligen kommit en hel del snö, minst ett par tre centimeter säger matte. Vi var ute i trädgården tillsammans och tog lite bilder.

image277
Här snöar det riktigt mycket.

image279
Visst ser det vintrigt och fint ut med snön på buskarna.

Jag hoppas såklart på att snön ligger kvar men det kan man ju aldrig veta. Det var hiskeligt halt innan idag när vi var ute och gick. Matte hade dubbar på sina skor, jag halkade hit och dit när jag vände tvärt.

Idag har mattes bil fått en uppfräschning med batteribyte. Det gick fint att starta, tröttheten var som bortblåst. Så nu får vi hoppas att det fortsätter gå fint att starta för det är ingen bra början på dagen att inte bilen går i gång, vare sig man ska till träning eller matte ska till jobbet.

Det ser ut att bli en lugn helg, ingen träning inplanerad vad jag har hört talas om. Och ingen verkar vilja ge sig ut på vägarna direkt heller så något bus blir det inte. Får väl försöka fräsa igång matte till lite snöbollsbus imorgon om snön kan tänka sig att ligga kvar över natten.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Denna gång tror jag på dig för det kom lika mycket snö hos mig igår kväll. Tur att man hann ut 2 gånger för idag är allt nästan borta igen, det är bra slaskigt och lite halt igen.

Har det blivit något snöbollbus ännu?

2008-01-06 @ 11:30:58
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Ja, lite grann blev det innan morgonpromenaden. Matte kramade snöbollar och kastade, jag sprang efter, hämtade, ruskade och plöjde snö. Men några snöänglar blev det inte. Matte hade inte heller lust att slänga sig i snön för den hade redan börjat smälta.

2008-01-06 @ 11:45:21
Postat av: Wallander

Det ryktas att det skall komma lite mera snö... men vi får väl se hur det blir med den varan. Jag tycker det skall vara antingen eller, dvs snö som ligger kvar minst ett par dar annars kan det va!

2008-01-06 @ 19:15:43
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Mattes medicinsyster

Här i Stockholm har det också blivit slask så det är inte bättre här inte.

2008-01-06 @ 21:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0