Koll på matte

Jag har legat nära matte hela kvällen när hon har suttit med sina papper. Det visade sig vara en bra placering för amtte tycker det är tråkigt att läsa och då kommer hon väldigt ofta till mig och kliar mig på alla möjliga bra ställen. Hon ägnade en lång stund åt magen och det var himla skönt och mysigt kan jag säga. Även andra ställen där man inte gärna kommer åt själv. Mmmmm...

Jag känner mig lite bättre till mods idag. Matte har sagt att jag kanske får lite bus mot slutet av veckan och det är ju något att se fram emot.

Det har förresten blivit ett tillskott på min favoritmeny och det är köttbullar med sås. Ingen potatis, det gillar jag inte men köttbullar och gräddsås är verkligen en höjdare. Julskinkan jag blev lovad verkar bokstavligen talat ha fryst inne, åtminstone tills vidare men man ska inte ge upp hoppet.

Nä, nu ska jag återgå till sängläge. De tidiga morgnarna sliter på mig, jag får vila mer under dagen och se till att försöka somna tidigare på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag håller oxå koll på min MOR hela tiden... tycker det är bäst så och det blir faktiskt lite extra klappar då har jag märkt.

Köttabullar & sås, det är sådant som jag bara får drömma om...

Jag hoppas verkligen att vi kan ses på lördag, jag behöver busa av mig lite.

2008-01-09 @ 21:39:57
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Matte ger fritt fram om det inte blir träning...hon menar på att det ser illa ut om två "elever" skolkar för att busa. Så vad ska man säga...låt oss hoppas att det inte blir träning just då även om träning är kul det också. Jag kan inte lova snö men jag kan lova full fräs.

Du ska få smaka köttbullar och sås någon gång av mig. Kanske nästa gång vi är i Småland...

2008-01-09 @ 22:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0