Lugn tågresa

Ja det var stor skillnad mot i julas när vi åkte upp till Stockholm igår. Då var det hundar och katter överallt men nuvar det bara en annan hund på tåget och jag spanade lite men det fanns inte något tillfälle till hälsning eller så. Matte bjöd den lilla hunden på en liten bit struts. Det var en blyg liten hund som nyligen hade blivit omplacerad och hon var inte van att åka tåg så hon var lite orolig. Men strutsen lugnade visst. Själv snaskade jag godis och vilade mig och efter ungefär halva vägen så somnade också matte. Jag blev helt förvånad. Men det var väl behövligt. Hon hade strategiskt placerat fötterna så att jag inte kunde flytta mig utan att hon vaknade så några utflykter var det inte tal om.

På centralen blev vi mötta av Syster Yster och glädjen var stor över återföreningen. Jag var allmänt vild och ostyrig och matte skällde på mig på vägen hem till Yster att jag drog i kopplet. Men hem kom vi i vilket fall som helst. Tyvärr var det inte så muntert hemma hos Yster för hennes ena hårddisk hade lagt av att fungera. Det verkar vara många som har datorproblem nu. Jobbigt och dumt. Det är väl bara att vara tacksam så länge det inte händer en själv. Men förr eller senare lär det väl bli ett faktum.

Trots datortrasslet sov vi gott (när vi väl kom i säng). Jag sov lite i min biabädd men mest hos matte för det känns tryggast så när vi är iväg hemifrån.  Matte verkade inte så missnöjd hon även om hon klagar lite över att jag tar stor plats.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt för dig/er att tågresan upp var betydligt lugnare än i julas.

Vildheten/ostyrigheten är väl mest på den där hemska Centralen där det är ett myller av 2-beningar, eller?

Förresten hur gick på- & avstigningen denna gång?

Datorer är skit ibland... det är jag den förste att skriva under på. Idag åkte vi till affären för att lämna in våran havrerade dator och får bara svaret att är det en HP så ringer ni deras support så kommer dom och hämtar/lämnar datorn på hemadressen. På frågan om var det står så svarade dom på HP:s hemsida. Jättebra svarade MOR, den sidan kommer jag ju inte åt eftersom dator inte ens går att starta. Intelligent svar va? Hur som helst jag hoppas det löser sig även för Yster så småningom.

Har det blivit någon TJOCKKORV ännu?

2008-01-21 @ 22:46:44
Postat av: Lakrits

Jo, det är ju mest på t-centralen jag är stressad. Men jag har bråttom överlag tycker matte.

Vilken idiot i affären. Och detta lämnande och skickande. Man får ju gråa pälshår på kuppen. Nervöst och långsamt är det alltihopa. Jag håller verkligen tassarna för att det ordnar sig. Tycker det är jättesynd om dig och din mor :=(

2008-01-21 @ 23:02:42
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0