Lurön tar form

Idag har dagishusse planterat björngräs på Lurön. Den börjar alltså ta form. Sjön är grävd och täckt av tjockt lager packad lera så att vattnet ska stanna. Lurön är "byggd" och nu är även fröna sådda till det som ska växa där. Fast inte allt, tror det kommer lite mer efterhand. Kanske några trevliga långa grässtrån som kan vaja i vinden och som jag kan gömma mig bakom när jag ska luras.

Tyvärr är jag portad från sjön med omnejd pga att där ännu bara är en massa mysig jord och inget gräs. Men jag spanar ju ändå från den delen av tomten där jag får vara.

Jag har förresten hört ryktas om att det redan finns en sjö som heter Lursjön. Men det finns kanske ingen Lurö. Nåväl, det kan finnas en Lursjö till för den blir inte lik någon annan. Dessutom är det Lakrits Lursjö och det måste vara unikt!

Lugn kväll med matte. Promenad, tur till ICA för att posta paket och så blev det lite godisinköp till mig, matte handlade inget till sig...hon menar kanske allvar med sin godisminskning. Sedan träning för matte och nu är hon färdigduschad och jag väntar på att hon ska lägga sig.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det låter så himla mysigt med din nya sjö + ö. Skall bli jätte roligt att se den färdig framöver. Lydigt av dig att hålla dig därifrån nu, för tänk om du skulle bli "portförjuden" det hade varit lite synd, eller hur?

2008-01-31 @ 23:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0