Det går riktigt bra...

...med både lydnaden och apporterandet. Ikväll tränade vi först lydnad i Lomma och sedan apportering i skogen bredvid. Det var Matte & Jag, Helene & Wallander, Margareta & Bell o Spott, Ulrika & Isa och så lilla Jazz med matte. Jazz är en av Currys valpar och han är inte så stor ännu.

Så vad gick bra?
1. Jag smet inte alls på lydnadsträningen trots att det vimlade av andra (och välkända roliga) hundar runtomkring mig.
2. Kontakten var ganska bra, särskilt när Matte hade godis i munnen. Och de flesta momenten går riktigt bra.
3. Jag smet inte heller på apporteringsträingen. Inte ens när andra hundar kallades in och jag fick vänta så tjuvade jag.
4. Jag kom in snyggt med dummiesarna.
5. Jag satte mig snabbt på stoppsignalen.

Enda minuset ikväll var att jag tjafsade med träapporten, det var för roligt att springa och hämta den helt enkelt. Men det var snabbt förlåtet i ljuset av allt annat som blev bra. Både jag och Matte var nöjda när vi åkte hem.

Imorgon bitti åker Pinnen hem till Stockholm. Men jag ska ju snart dit och träffa både henne och Yster. På söndag åker jag, Matte och Dagismatte upp dit. Det ska bli lajbans. Något som är riktigt skönt är också att vi kommer hem och har tre lediga dagar hemma efter Stockholm också. Ofta åker Matte till jobb direkt morgonen efter vi är hemma igen men inte denna gången. Skööönt säger jag.

Mattes huvud har varit ur form idag så det blir tidigt i säng. Matte signalerar att det blir NU.

Natti-natti


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vaddå lägga dig skitsnabbt på stoppsignalen... vad fasicken stod din matte och påstod om dig inför oss alla andra? Fy farao vad bra att du visade att du vet EXAKT hur det skall gå till. Det är inte ofta din matte nästan blir mållös!!!

2008-07-01 @ 20:53:28
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Ja, alltså som hon stod och snackade om mig innan, jag tänkte att nu får jag allt visa henne. Och du har rätt, det är inte ofta hon står och gapar som en fisk på land men igår lyckades jag...

2008-07-01 @ 21:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0