Som en midsommarnattsdröm

Ja hela den här dagen blev som en dröm. Jag har fått leka med mina allra bästa kompisar, jag har fått bada, träna, äta märgben och så har Yster kommit. Vi tar det från början till slut...

Klockan sju vaknade både jag och Matte av ett våldsamt regn. Matte funderade lite på att stänga fönstret men det regnade inte in så hon kröp bara längre ner under täcket. Jag sträckte ut mig i sängen och så sov vi vidare en stund. Vid åtta gick vi upp. De vanliga morgonbestyren blev lite utökade idag för Matte plockade fram fåglar och satte kasslernät på dem. Jag anade att det var roligheter på gång. Efter morgonturen fick jag vänta en stund medan Matte försvann iväg. Sedan anlände Helene och Wallander. Jag rusade ut och välkomnade och sedan gick vi en runda. Med i ryggsäcken hade Matte fåglar som vi tränade med på ett lämpligt ställe i skogen. Det  gick väl hyfsat fast Matte tycker jag är lite fjantig närj ag släpper fåglarna halvvägs "i mål".

När vi var tillbaka hemmavid så gick vi in på marken som Dagishusse arrenderar. Där blev jag utskickad att leta. Efter vad undrade jag. Hela jag var ett frågetecken tills jag hittade en dummy. Då begrep jag. Matte hade lagt ut dem medan jag fick vänta. Efter att frågetecknet hade rätats ut hämtade jag utan att tveka och Matte var väldigt nöjd. Fast Wallander fick ju också hämta så det blev väntetid. Här är en bild på mig i väntans tider...


Uti vår hage...

Efter träningen fick vi busa och bada i Dagishusses dammar. Så skönt det var att svalka sig.


Här är gudagott att vara...


Så som i himmelen... (Wallander)


I sommarens soliga dagar...

När Wallander och Helene hade åkt hem vilade jag en stund men sedan bar det av iväg. Destination Staffanstorp och Elliots trädgård. Jag gjorde en hastig entré vilket innebar att jag rusade in i trädgården och rakt i famnen på Elliot. Ann hoppade åt sidan och det var kanske bäst för jösses vad vi körde runt i trädgården där.



Heeeej! Länge sen sist...


Plums i plurret...


Hela havet stormar...


Mot nya mål...

Vid fyrasnåret tackade vi för oss hos Elliot och hans flock och begav oss till Lund för att hämta Yster. Tåget var en smula sent men så glad jag blev när jag fick syn på henne. Hurra!

Under kvällen har vi firat Yster, gått på promenad, jag och Knappen har gnagt märgben och så har tvåbeningarna ätit en massa mat. Jag har faktiskt vilat mig en del för jag blev trött av allt roligt som har hänt under dagen. Det var verkligen som om alla mina drömmar gick i uppfyllelse. Vilken underbar midsommardag.

Kommentarer
Postat av: Elliot

tack för att du hälsade på mej,fast jag har ett så fjuttigt badställe mot vad du är van vid i din trädgård....

matte hälsar speciellt o tackar för den goda kakan.

2008-06-22 @ 12:49:11
Postat av: Zico-B&B

Wow, vilken midsommardag. Man blir rätt så avis faktiskt :(

Men drömde du inte lite om Walle natten till idag? Inte bara om bad och bus!

Tassar&Kramar

/Zico

PS. Vi kan inte komma till Lomma på onsdag - matte ska gå på kurs. Men imorgon tänkte vi träna lite lydnad. Kanske ses vi då?

2008-06-22 @ 17:23:03
Postat av: Lakrits

Joooo...jag drömde om pussar och så men det blev det ju också igår. Något annat än pussar är inte till att tänka på...



Ska se om jag kan få iväg Matte imorgon kväll.



Elliot, jag tycker din pool är jättefin, känns lyxig liksom. Pool och sjö/damm är olika saker, går inte att jämföra. Och du, det märktes ingenting av att du har varit krasslig i magen

eller så, det var full fräs som vanligt.

2008-06-22 @ 18:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0