Bilbesiktning på gång

Imorgon ska vi upp halv fem har matte sagt. Det är inte klokt. Halv fem är mitt i natten. Anledningen till denna hemska uppstigningstid (en timme tidigare än vanligt) är inte alls rolig. Bilbesiktning klockan tio i sju. Usch och fy, ska någon sur typ granska vårt fina fortskaffningsmedel. Undra om min bur måste ut. Matte tror inte det. 

Om det inte helt går åt pipan med besiktningen ska vi till Wallander och Helene på kvällen och gå stadstur. Det kan nog vara bra med uppiggning, jag har känt mig lite trött och dämpad. Gick faktiskt upp på ovanvåningen och lade mig själv och vilade idag. Dagishusse fick leta lite efter mig minsann. Men jag gillar att vara ute och jag är hungrig mest hela tiden. Tyvärr är det snö på skogsvägarna så någon cykling blir det inte just nu. Men så fort snön smälter ska vi ut med hojen har matte sagt.  

Kommentarer
Postat av: Matte

På plats på jobbet. Bilen nästan godkänd men något mankemang med avgassystemet så ett värde var lite högt. Det måste åtgärdas. Men det kunde varit mycket värre så jag är nöjd ändå. Förfärligt tidigt min lilla sockerbit, hoppas du sover gott med dagismatte.

2008-03-26 @ 07:37:39
Postat av: Matte

Han var förresten inte sur min sötloppa. Han var en riktigt trevlig typ och om värdet bara hade varit en smula lägre hade han godkänt det men nu kunde han inte. Så Lova får in på verkstad en sväng och sedan ombesiktigas.

2008-03-26 @ 10:21:48
Postat av: Wallander

Vad bra att det inte var värre än så med Lova. Men tyvärr kostar det pengar bara att köra in genom verkstadsdörren.

2008-03-26 @ 23:26:05
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0