Roligare kan man ha...

...än att vänta i bilen. Vi åkte nämligen tidigt till Lomma för att det var träning och filmning där med två specialtränare som skulle ta sig an några av mina kompisar. Men jag fick inte alls vara med, fick inte ens komma ur bilen och träffa Wallander och Elliot bara för att jag löper. Jag fick komma ut och kissa när de andra hundarna inte var ute. Sedan åkte jag in i bilen igen. Matte var med och tittade ett tag men tack och lov åkte vi hem sedan igen för det var verkligen inget kul för mig. Okej, vi gick en hel timme i skogen i morse för matte visste ju att jag skulle få sitta i bilen men ändå...

På hemvägen letade sig bilen in till Zoo Giganten där de sålde en av mina favoritogdissorter billigt och det var ju bra. Sedan handla lite och så hem. I eftermiddags har jag varit ute mycket med matte i trädgården och så har vi varit på två promenader. Så nog har jag fått komma ut, jag klagar inte över det. Men förmiddagen var botten.

Jag känner mig inte riktigt som vanligt, det kanske är det här med löperiet som gör mig lite låg. Matte är likadan fast hon löper ju inte. Nåväl, vi passar väl bra ihop då. Matte säger att det har varit en förfärlig vinter, hon kan inte minnas att hon har känt sig så kroknad tidigare år. Tur att det går mot vår då för jag vill ha en glad matte och jag vill kunna hitta på roliga saker på kvällarna när det är ljust ute.


Kommentarer
Postat av: Elliot

De var synd att din matte inte kunde stanna ett slag längre för jag tror att det var en del saker som även passade in på er....

2008-03-09 @ 23:38:40
Postat av: Lakrits

Ja det var ju synd om matte missade något bra. Men vi jobbar på, det ska nog gå bra så småningom ändå. Vi tycker ändå båda det går åt rätt håll. Hoppas du hade kul med din matte!

2008-03-10 @ 08:41:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0