Tjockkorvstraditionen återupptagen

Ikväll har vi varit hos Wallander i Malmö. Åntligen,det kändes så länge sedan eftersom det har varit paus under mitt löp. Vi parkerade vid teatern och matte hade lagom lagt på pengar (biljetten räckte till tisdag morgon så vi kunde ju stått där och varit hos Wallander jättemycket längre). Lagom när jag hade kommit ut och fått scarfsen tilrätta så spanade jag in Wallander och hans mor som kom genom Magistratsparken. Tydligen hade Wallander fått syn på mig långt tidigare. Det blev ett glatt återseende och efter hälsningsceremonin promenixade vi iväg. Matte glömde sätta på mig gå fint selen men det gjorde inget för jag gick fint (nåväl, ganska fint) ändå. Matte var nöjd. En lång tur gick vi och så kom vi till en nyupptäckt korvkiosk (Wallander har varit ute och rekat). Där blev det tjockkorv och det var mums-mums. Efter korven dröjde det tyvärr inte länge förrän vi var vid bilen igen. Wallander ville hoppa in till mig men hans mor drog ut honom igen. Han fick chicken bits/nuggets med sig av matte och så styrde vi alla kosan hemåt.

När jag kom hem var jag jättetörstig (korven var nog lite varm ändå) och drack en massa men nu ska jag gå och lägga mig i sängen för jag är faktiskt trött. Har fått veta att matte tyvärr inte får sluta tidigare imorgon och det var ett streck i räkningen men så blir det ibland. Ska gå och lägga mig och ha lite magvisning så kommer matte som ett skott till mig i sängen så att hon också kan lägga sig. Tycker det ärså mysigt när vi kryper ner tillsammans i sängen och somnar.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Väntan är så äntligen över... jag gillar verkligen våra stadspromenader tillsammans. Det var fortfrande lite tufft att träffa dig pga att du fortfarande luktar lite för gott, men jag tycker nog ändå att jag uppförde mig bra.

Lite taskigt av MOR bara att jag inte fick hoppa in till dig helt i buren. Men Chicken-bitsen dom var smarriga dom, precis som alltid.

Det känns nästan som om det vore min födelsedag redan idag!

2008-03-19 @ 22:38:23
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Inte födelsedag ännu. Det var bara försmak idag. Men trevligt var det, jag håller med. Och jag tyckte du uppförde dig utmärkt. Lite uppvaktning är ändå trevligt. Jag kände mig fin i min scarfs.

2008-03-20 @ 09:57:40
Postat av: emma, skott & snart krut

Hej på er!
Vi tassar in för att önska er en riktigt ***GLAD PÅSK***

kramar från oss

2008-03-20 @ 10:56:36
URL: http://dualdogs.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0