Bad och fiske

Matte var riktigt trött när hon kom från jobbet igår Men vi tog oss ut på först en kortare promenad och sedan en rejäl cykeltur. Jag kände mig välrastad när jag sedan gick till vila efter lite kvälls snask.

Det var en härlig dag på dagen igår också. Jag hjälpte Dagishusse att fiska alger som skulle upp ur ena sjön. Det är ofarliga alger men ofräscht att ha dem där när man badar så de skulle upp. Han körde runt i gummibåt med en flotte bredvid som algerna hivades upp på. Mycket intressant var det.

Den nya dammen tar också mer och mer form. Dagishusse har stenlagt halva kanten nu, det blir riktigt fint, man ser inte alls duken. Jag har givetvis provbadat men när Matte har varit på jobbet så det finns inga bilder än. Där simmar en massa grodyngel, jag har säkert råkat dricka upp någon men jag har inte fått hicka än i alla fall. Ja det har varit härliga dagar denna veckan. Nu behöver jag inte tänka på att pälsen ska vara utställningsfin heller så jag badar massor. Matte knorrar lite, säger att jag kan få eksem och så men det tror jag inte.

Kommentarer
Postat av: (Medicin)pinnen

Kan man inte få se en bild på nya sjön, hur långt det har kommit?

2008-05-25 @ 18:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0