Bilbry och knäkrångel

Det har blivit lite krångel med vår bil. I morse när Matte kom ut så hade det lilla stenskottet utvecklats till en stor ful spricka över vindrutan. Matte blev inte glad alls. Sedan skulle hon köra och byta däck på väg till jobbet. Det gick väl bra men som hon misstänkte är det läckage i ett av däcken så nu får hon köra dit snart framöver och få det fixat. Hon kan ju inte hålla på och pumpa däcket ständigt och jämt. Rutan ska lagas på torsdag, tydligen kommer glasbytarna till Mattes jobb och fixar det där. Bra service i alla fall tyckte matte. Men trist ändå. 

En annan trist sak är att Matte har fått bry med sitt vänstra knä. Hon haltar (vilket ser lite roligt ut tycker jag men det är ju inte kul egentligen). I morse kunde hon knappt gå först men ikväll såg det lite bättre ut. Hon vet inte vad hon har gjort riktigt. Det känns instabilt och konstigt säger hon. Hoppas det går över snabbt igen för vi hade tankar på en tjockkorvstur till Malmö senare i veckan och då brukar det också bli en rejäl promenix. 

Trots Lovas små brister just nu så tog hon oss till Lomma tur/retur ikväll för träning. Det gick bra med lydnadsmomenten men så tränade vi lite stoppsignal (vi var bara retrievers) och det gick....inte fullt så bra. Vi får nog öva lite mer på det för det fungerar ibland och ibland när jag är för ivrig så bara hör jag liksom inte. Jag har bara dummyn i sikte. Matte surade lite efteråt att det inte gick bra men sedan tog hon på sig skulden. Hon måste lägga upp träningen bättre säger hon. 



 


Kommentarer
Postat av: Wallander

Osis med Lovas, det har varit lite väl mycket nu på sistone.

Osis även med din mattes knä. Om det inte går över får ni väl komma till stan i alla fall så får vi testa korvkiosken precis vid Stadsteaterparkeringen.

Ang dagens Lomma kursande, allt kan inte fungera lika bra alltid. Hade min & MORS kontakt varit hälften av vad eran är så hade vi varit mer än nöjda. Men vi kommer så sakteliga...

2008-05-06 @ 00:08:41
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Knäet är bättre så vi kan välja vilken korvakiosk vi vill.

Verkligen tråkigt med Lova men har fått jobbproblem på halsen så nu tycker hon det är värre. Rutan går ju att fixa trots allt fast det kostar lite.

Jaså, du tycker jag och Matte har fin kontakt. Trevligt. Vi gör så gott vi kan. Ibland felar jag, ibland matte, ibland båda och ibland ingen.

2008-05-06 @ 23:00:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0