Frysen full igen

Ikväll har Matte och jag varit och hämtat nya fåglar hos viltmannen utanför Höganäs. Det var ju tur för oss att han hade fler fåglar att sälja. Vi var hemma vid tio och sedan tog det Matte drygt en timme att packa in allt. Jag var intresserad av de stora påsarna men sedan när köket bara blev helt fullt av fåglar tyckte jag nästan det var lite läskigt. Dessutom var det ju sent så jag blev trötter trots att jag hade legat i bilen och inte gjort något särskilt.

Nu ligger alla fåglarna i frysen och även klövar och märgben. Blodet väntar vi på, det ska ICA mannen ta hem. Skönt att nästan allt är återställt efter helgens sorgliga upptäckt.

Matte har kommit på att jag behöver springa väldigt mycket så jag ska cyklas och springas mer med. Det är nog sant att det behövs. Vi går ju långa rundor men jag har så himla mycket spring i benen när vi är ute, är jämt för långt fram och får vänta in Matte. Kanske bättre för oss båda om jag får rasta av mig ordentligt också.

Nä, nu måste vi lägga oss. Upp klockan fem. Rena tortyren för både mig och Matte.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Tur att det finns viltmän som inte gjort slut på hela lagret, men vilket jobb runt det hela, dvs innan allt kommer på plats i frysen. Skönt att allt är som vanligt igen. Du kanske skall be din matte att sätta någon varningsflagg på fryskontakten så att dagishusse inte tar fel igen.

Spring i benen, ja vem fasicken har inte det???? Idag när jag tog mig en runda med en dummie så blev jag totalt nonchalerad och då var det inget kul, så jag valde att lämna av dummien annars tror jag inte att jag hade fått fortsätta hämta.

2008-05-22 @ 00:00:41
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0