Hjälp

Matte har blivit helt tossig med att dona och fixa med mig. Tre kvällar i rad har jag klippts, badats, klippts och knutor har rensats bort ur pälsen. Idag hade jag dessutom råkat få lite kåda i pälsen och det blev ett jädrans liv om det. Tvätt, puts, rykt. Och så knutorna bakom öronen. Suck. Jag hade inget ont av dem förrän Matte började borsta och greja där. Då gjorde det ont. Matte beklagade sig att hon inte har hållit efter öronpälsen bättre.

Jag vet inte vad det blir härnäst. Förhoppningsvis får jag paus imorgon för då är det ju Matte som håller kurs i Lomma. Men man går aldrig säker, Matte kan få riktiga ryck på kvällarna. Först tror man hon är trött men så kommer hon igång och då ligger man illa till med sin päls.

Hon säger att pysslandet inte bara är för utställningen utan att jag faktiskt ska vara fin oavsett vad men det är såklart ett ypperligt tillfälle. Jag önskar att Matte inte hade anmält mig men nu är det gjort och nu får vi ju åka. Hoppas vädret blir fint i alla fall. Och att domaren gillar robusta tjejer med mycket päls. Men om det fallerar så gillar i alla fall så många andra mig och tycker att jag ser trevlig ut, inte minst hela min flock och så mina bästisar. Det är mycket viktigare än vad domaren tycker fast Matte tycker det är roligt om jag får ett trevligt omdöme. Jaja...vi får väl se. Nu är det nattning. Matte har varit dålig med att lägga sig i tid på sistone. Typiskt vår och sommarbeteende. Men jag är i alla fall trött och ska knyta mig.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Lyckost dig, vad du blir ompysslad... det hade jag gillat. Så fin som du görs så borde domaren skämmas om du inte får ett bra omdöme.

Ang. anmälningar... till ditten o datten... har vi inget att säga till om?

2008-05-16 @ 00:00:22
Postat av: (Medicin)pinnen

Hoppas du har blivit riktigt utställningsfin nu och att domarna uppskattar fina dig imorgon. Spring fint i ringen :-)Men du har helt rätt i att oavsett vad domarna tycker så gillar flocken dig. Puss o kram!

2008-05-16 @ 21:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0