Snurrigt

Det var minst sagt snurrigt när vi skulle träna lite ikväll med en dummy. Stoppsignal var temat. Matte skickade mig på en dummy, blåste i pipan, jag fortsatte springa och Matte vrålade ett nej som hördes flera kilometer bort. Ungefär som om jag har dålig hörsel... Nåväl, jag stannde i alla fall. Sedan gick det bättre. Fast när jag hade blivit stoppad några gånger så ville jag inte springa ut för jag tänkte att jag blir ändå stoppad så då väntar jag tills jag får ett vettigt besked och kan få springa ända fram med en gång. Så höll vi på, ena gången stoppades jag, andra inte. Till slut var vi snurriga båda två. Vi gjorde för mycket och tänkte för lite konstaterade Matte. Men det är fredag, hon är trött och får vara förlåten.

Imorgon ska vi till Kullaberg med Dagishusse. Favorit i repris från förra året. Det ska bli riktigt kul. Måste påminna Matte att ladda kameran så hoppas jag på några bra bilder att lägga ut imorgon.

Snart dags för sängen så att det blir ordentlig sömn, det har blivit för lite för Matte de senaste nätterna.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag tycker det är lite dumt att man först får ett OK på att springa ut och hämta apporten och sedan så skall man plötsligt stanna upp mitt i allt ihopa.
Ja ja detta är väl oxå något som man bara skall lära sig acceptera och göra som dom säger för husfridens skull.

Hoppas ni haft en trevlig dag på Kullaberg.

2008-05-10 @ 16:18:56
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0