Flytten klar

Tack och lov, nu är flytten avklarad. Matte och Vildhusse höll på till sent in på eftermiddagen. Tyvärr har Matte gått och blivit rejält halt för hon halkade när vi var ute på promenad. Det var is och vatten ovanpå och tjoff så hade Matte dragit sönder sin ena lårmuskel. Hon har jätteont och är lite gnällig men ändå glad att flytten är avklarad. Tur att det inte hände tidigare med olyckan för hur skulle det då ha gått med flytten?

Imorgon ska iordningställandet börja. Jag ska vara med då. Vildhusse ska jobba på med klädkammaren imorgon också men det ska inte målas någonstans. Lite finns kvar att måla till senare men Matte har deklarerat att det får vänta för vi måste komma lite i ordning innan hon börjar jobba på måndag. Tänk så fort tiden har gått. Men vilken tur att hon var ledig å andra sidan för hur skulle allt annars hunnits med?

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att flytten är klar. Blir det premiärsovning inatt?



Ha ha så lustigt, min MOR är oxå halt, hon skulle springa fort som F-N ikväll för att jag skulle komma upp i galopp och då sa det pang i hennes vänstra framlårsmuskel. Det var knappt så att hon kunde köra bil faktiskt. MORS var självförvållat men det var inte din mattes. Vi får hoppas att det snabbt går över.

2008-11-27 @ 00:04:28
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Medicinpinnen

Vad skönt för er att ni fått över sakerna. Nu blir det lite pyssel att komma i ordning. Men det är ju mysigt också att inreda. Se till att du får första parkett på ett skinn framför en tänd brasa medan matte håller på och pysslar. Också kan du ju såklart bevaka dina saker och kanske hjälpa till att packa upp dem. Ser fram emot lite bilder.

2008-11-27 @ 09:18:12
Postat av: Medicinpinnen

Tråkigt med mattes lår. Men som du så mycket riktigt sa, tur i oturen i alla fall att ni hunnit flytta klart innan.

2008-11-27 @ 09:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0