Köttbullsmacka...

...bjöds det på i pausen på Mattes kurs ikväll. Jag var med som vanligt och Matte lade beslag på en extra macka till mig. Jag åt till och med salladen som var väl limmad. Tomaterna tog Matte hand om.

Det var lite roligare ikväll för det var många som klappade mig och kliade mig på rumpan. Bara Matte som var surig och tyckte jag skulle ligga ner hela tiden. Det var bara för att jag var lite ofokuserad när vi tränade innan som hon surade, det är jag säker på. Synd att vi missade Lommaträning med Wallander men det går ju inte att vara på två ställen samtidigt. Lomma är trevligare än Burlöv. Fler man känner, mer aktivitet på planen, roligare helt enkelt.

Det blir visst sena kvällar denna veckan. Imorgon ska Matte börja förbereda tårtor till sin sista dag på jobb på fredag. På torsdag kväll är det kurs igen och sedan ska tårtorna göras klara efter det, vilket väl innebär att Matte är klar mitt i natten. Extra tidiga morgnar blir det också för att hon ska hinna jobba undan. Puh, jag kommer att vara sliten när veckan är slut. Men jag kan vila ut i Stockholm.

Kommentarer
Postat av: Zico-B

Tjena Lakkan!

På tal om tårtor - i Lomma är det tradtion att man bjuder på uppflyttningstårta :D Det är ok att det dröjer lite efter själva uppflyttningen !!!

... och så säger man till innan man ska göra det, så att ingen missar :D Fast det är bara tvåbeningarna som ska äta, men det gör inget. De blir så snälla och glada sen ...

Så ni kan ju testa tårtorna på "de gamla jobbarkompisarna" och blir de ok, så är det bara att baka igen :D

Tassar&Kramar

Z&H

2008-11-05 @ 20:48:00
Postat av: Lakrits

Tur du berättar hur det ska gå till Zico. Vi är ju noviser jag och Matte.



Tårta nästa torsdag, vad sägs om det? Då hinner Matte baka i lugn och ro och vi har inte vägarna förbi Lomma förrän då tror jag.

2008-11-05 @ 22:28:51
Postat av: Wallander

Varför kom du inte hem och delade säng med mig istället? Jag tror att du tyckt att det hade varit mycket roligare OCH mysigare.

2008-11-06 @ 20:05:04
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Matte säger att hon inte hinner skjutsa mig till Malmö :(

2008-11-07 @ 00:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0