Bland betorna på Ängshög

Redan vid halv nio bar det av hemifrån. Först till Lund där vi parkerade bilen och blev upphämtade av Wallander och Helene. Sedan mot Ängshög till Viras marker. Det var en stor skara som var träningssugna idag. Och ingen blev väl besviken för det var riktigt kul. Vi började nämligen i betfältet.



Vi ställde upp oss på en lång rad. I mitten gick Viras Husse med bössan. Hela ledet flyttades fram bit för bit, så blev det stopp, skott och så fick vi hämta dummiesar med päls. En och en och vi visste inte vilken hund som skulle få hämta så det gällde att vara på spänn så att man inte missade om det plötsligt skulle bli ens tur.


Här är ledet.


Och Skytten!

Det var blött och tungt i betorna och svårt att hitta dummiearna. Men kul var det! Efter betorna blev det lite olika övningar och till sist ett sök. Vädret var först fint men sedan blev det blött och kallt. Matte gnölade över att jag går för långt fram när vi ska transportera oss och jag ska gå fint men annars var hon nöjd med mina insatser. Vid ettsnåret tackade vi för träningen och åkte tillbaka mot Lund där vi blev avsläppta vid vår bil. Jag tyckte det var himla synd att Wallanders bur hade mellanvägg, den hade visst inte kommit av sedan Sigge åkte med. Kanske är det bättre att vi tar min bur nästa gång för då kan det bli lite myspys. Turen till Revinge regnade inne idag, tvåbeningarna var för frusna. Förhoppningsvis blir det en annan gång. Det var i alla fall en rolig träning. Särskilt betorna tyckte jag var skoj!  

Jag avslutade träningen med att sätta mig på en stor sten och spana ut över markerna.



Och det var allt för idag. Tack för mig och God Natt!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag ber om ursäkt för att mellanväggen inte var urtagen, jag hade lovat att påmninna MOR, men glömde :-(

Men det kommer fler möjligheter, var så säker.



Kul att du oxå tyckte det var kul i bedorna.

2008-10-19 @ 01:01:32
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0