Kallt om magen

Ja, det var kallt om magen att ligga på appellplanen ikväll när vi tränade. Det var faktiskt frost i gräset. Tur man har gott om päls på magen nu inför vintern, annars hade det känts jobbigt.

Det var jag, Wallander och Sigge och så våra respektive tvåbeningar. Träningen gick väl ganska bra fast Matte tyckte att jag bitvis var lite okoncentrerad. Inte så konstigt, jag var ju tvungen att hålla reda på grabbarna! Jag tyckte hon var lite taskig när hon beordrade platsliggning på mig medan Wallander sprang och busade med sin Mor bara en liten liten bit bort. Men jag gjorde som hon ville. Det är mest linförigheten vi behöver putsa på. Och jo, ja...jag är väl lite yster ibland i mina rörelser. Men det är ju så jag är och jag är säker på att Matte inte vill ha det annorlunda för då blir det gnäll för det.

När vi kom hem stekte Matte kycklinglever. Jag var så orolig för den där levern för Matte hade glömt den på sitt jobb, hon hade handlat på Willys på morgonen på väg till jobbet. Men i jobbkylen gjorde den verkligen ingen nytta och idag kom den tack och lov hem. Jag fick avsmaka efter stekning och det var mycket delikat. Nu står resten i kylen. Mums.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Usch, ja det var allt lite kyligt... tur att vi själv kunde ordna med så att både vi och våra mattar fick upp flåset lite.



Kycklinglever låter smarrigt. Tur att den koms ihåg idag.

2008-10-29 @ 23:25:46
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0