Solig träning

Idag var det träning hos Vira och Berit på Ängshög. Vädret var minsann riktigt fint. Soligt och skönt, lite kyliga vindar men inte så att man frös. Det var bara jag och Wallander med Matte och Mor som infann sig. Jag och Walle fick åka i min bur från Lund södra. Det var bättre än förra helgen när jag fick åka i hans och mellanväggen satt i. Nu kunde vi ju mysa!

Träningen var blandad, allt från sök till vattenapportering. Vissa saker gick bra, andra dåliga och en del hyfsat. Matte var purken att jag gick för långt fram mest hela tiden. Men när jag jobbar så ger jag mig aldrig och jag har bra fart. Det är ju en positiv sida säger hon. Men hon säger också att jag behöver mogna när det gäller apportering. Hon menar då att jag inte riktigt kan styra min energi utan "fnattar runt". Då kontrar jag med att Matte inte alltid styr sitt humör så bra när hon blir irriterad och daskar till mig och fräser. Det är dumt för då blir jag ännu mer fnattig. Kan inte hjälpa det. Men halvvägs genom träningen blev det bättre. Matte slutade sura. Söket gick toppenbra. Vattnet gick också fint. Jag tyckte det var superkl med vattnet men jobbigt att inte få skaka sig när man kommer upp. Jag menar det är ju inte särskilt varmt i vattnet. Jag skulle vilja se Matte bada... Men både jag, Wallander och Vira simmade glatt ut och hämtade. Bäst att passa på, det kan bli ont om bad till vintern sedan.

Imorgon ska vi till Lomma och tävla lydnad. Men först ska klockan ställas om under natten. Vi får sova en timme längre men det uppväger inte nackdelarna med att det blir så mörkt på kvällen. Nu är sommaren definitivt ett minne blott när vi går över till vintertid. Men mycket kul väntar med nya huset så det ska nog gå att stå ut säger Matte.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ibland undrar jag vad våra mattar tjänar på att bli så där tjuriga ibland?



Tack för skjutsen idag... betydligt trevligare att åka tillsammans utan mellanvägg :-)



Vi ses förmodligen imorgon... men förmodligen inte förräns efter bådas starter, undrar varför?



2008-10-26 @ 00:54:35
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0